Aktywne Wpisy

KingaM 0
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +20
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz

Pytanie:
Co oznacza:
-"zostales oznaczony negatywnie" (i nad glowa minus na niebieskim tle)
-"zostales oznaczony pozytywnie" (i nad glowo plus na czerwonym tle)
Raz zostalem oznaczony tak a raz tak. Kto przyznaje te "oznaczenia", za co, i co one daja?
#diabloimmortal
Czyli to nie jest tak ze dostalem minusa bo cos spierdzielilem a plusa bo zrobilem dobrze?
No i dziwne bo widzialem tylko u siebie. Nie widzialem zeby kogos innego oznaczylo.
Dzieki za odpowiedz :D
P.S zaczyna mnie to troche irytowac. Ja to lamus jestem. 840 paragon, szczelina na 185 i ogolnie to biegam na inferno 2. A jak robie podziemia to mi dolosowuje kolesi z 1140 paragonem (czy jakos tak). Praktycznie jestem tam bezuzyteczny :P Staram sie ale jest jak jest :D Wyglada to tak ze ja tylko sobie expie nic nie wnoszac :/
Bywa tak ze padam jak mucha ale zawsze ktos
Natomiast koniecznie
Ale nie wiem o co chodzi z abyssal/ereban. Nie wiem co to :P
Battle pasa robie, Staram sie tez robic zadania zeby podbic wspolczynnik bojowy (jestem troche przed 40k a to malo - wystarczylo na 30 pietro mapki u cieni). No i staram sie jak tylko dobije odpowiednio to w relikwiarzu ubijac bossa
P.S.
Wez mnie prosze wyjasnij o co chodzi w tej calej wojnie wiez...
Poki co gralem
Erebban/Abyssal to aktywności zaznaczone strzałkami na screenie. Umożliwiają zdobycie max. 126 normalnych klejnotów tygodniowo i są głównym źródłem klejnotów, zaraz obok tych zdobywanych za grę w pełnej drużynie (gł. terror rift codziennie).
To trzeba robić, bo nie da się nadrobić (chyba że zapłacisz) i im wcześniej się zacznie, tym szybciej będzie się miało jakieś w miarę przystępne statystyki.
Dwa, Tower War - to
źródło: image
Pobierz@Non_sacerdos_Michael_Vosnitsky: No i co to wlasciwie jest i jak to sprawdzic? :P
W klanie nie musisz nic gadać, nie ma przymusu. Ale daje konkretne korzyści, więc trzeba dołączyć i brać udział w shadow war i capować nagrody z wież klanowych. Nejlepsze shadow clany mają po dwie wieże, z każdej z nich raz w tygodniu
@Non_sacerdos_Michael_Vosnitsky: Raczej to drugie. Z tego co widze to gra dobiera podobny lvl graczy. Ale dalej - w tym trybie kumam o co chodzi - w wiezach nie :P
Rozpatruje dolaczenie do jakiegos klanu. Jeden nawet mam na oku. Tylko ze jeszcze musze rozkimac jak sie wysyla PM :DDD
@gorzki99: Z PM jest problem w tej grze, bo nie ma możliwości wyszukania dowolnego gracza. Do klanu aplikujesz z menu klanowego, tylko musisz najpierw opuścić obecny :-) Wtedy będziesz miał listę klanów, będziesz mógł aplikować oraz możesz kliknąć na przywódcę i wysłać do niego wiadomość.
Odnośnie spamu, to z reguły spamują klany, do których nikt nie chce dołączać, natomiast dobre klany