Wpis z mikrobloga

Mircy jest pytanie. Dawno temu troche gralem z chrzesniakiem ale nie ogarnialem. Teraz wrocilem sie pobawic na powazniej. Dalej wiele nie ogarniam, ale pomimo mojej niecheci do grania z innymi, to robie tam jakies misje (i nawet mi sie raz udalo zostac MVP :PP)

Pytanie:
Co oznacza:
-"zostales oznaczony negatywnie" (i nad glowa minus na niebieskim tle)
-"zostales oznaczony pozytywnie" (i nad glowo plus na czerwonym tle)

Raz zostalem oznaczony tak a raz tak. Kto przyznaje te "oznaczenia", za co, i co one daja?

#diabloimmortal
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Non_sacerdos_Michael_Vosnitsky:
P.S zaczyna mnie to troche irytowac. Ja to lamus jestem. 840 paragon, szczelina na 185 i ogolnie to biegam na inferno 2. A jak robie podziemia to mi dolosowuje kolesi z 1140 paragonem (czy jakos tak). Praktycznie jestem tam bezuzyteczny :P Staram sie ale jest jak jest :D Wyglada to tak ze ja tylko sobie expie nic nie wnoszac :/

Bywa tak ze padam jak mucha ale zawsze ktos
  • Odpowiedz
@gorzki99: Nie jesteś bezużyteczny. DMG się skaluje, więc Ty bijesz potworki za mniej liczbowo, ale też u Ciebie mają one mniej HP, więc procentowo nie odstajesz za bardzo. Jeżeli padasz, to musisz popracować na buildem, ale ogólnie to nie przejmuj się pierdołami tylko sobie graj na luzie, spróbuj capować tygodniowo 2400 punktów z battle pass, jak dobijesz do paragonu servera to wtedy będziesz się zajmował doborem sprzętu itd.
Natomiast koniecznie
  • Odpowiedz
  • 0
@Non_sacerdos_Michael_Vosnitsky: Dzieki za odpowiedz. Troche juz w gry gram wiec ogolne angielskie nazewnictwo nie jest mi jakos obce :D

Ale nie wiem o co chodzi z abyssal/ereban. Nie wiem co to :P

Battle pasa robie, Staram sie tez robic zadania zeby podbic wspolczynnik bojowy (jestem troche przed 40k a to malo - wystarczylo na 30 pietro mapki u cieni). No i staram sie jak tylko dobije odpowiednio to w relikwiarzu ubijac bossa
  • Odpowiedz
@gorzki99: Ok, no to po kolei :)
Erebban/Abyssal to aktywności zaznaczone strzałkami na screenie. Umożliwiają zdobycie max. 126 normalnych klejnotów tygodniowo i są głównym źródłem klejnotów, zaraz obok tych zdobywanych za grę w pełnej drużynie (gł. terror rift codziennie).
To trzeba robić, bo nie da się nadrobić (chyba że zapłacisz) i im wcześniej się zacznie, tym szybciej będzie się miało jakieś w miarę przystępne statystyki.

Dwa, Tower War - to
NonsacerdosMichael_Vosnitsky - @gorzki99: Ok, no to po kolei :)
Erebban/Abyssal to ak...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@gorzki99: Server paragon - poziom servera - obecnie chyba 1130. Sprawdzasz w menu postaci w lewym górnym rogu po najechaniu, podaje się server paragon i twój mnożnik exp.

W klanie nie musisz nic gadać, nie ma przymusu. Ale daje konkretne korzyści, więc trzeba dołączyć i brać udział w shadow war i capować nagrody z wież klanowych. Nejlepsze shadow clany mają po dwie wieże, z każdej z nich raz w tygodniu
  • Odpowiedz
  • 0
To spoko, prawdopodobnie też grasz z botami albo może gra ustawia jakoś matchmaking dla niższych leveli w niższych ligach. Nie wiem, bo sam mam postać już dojrzałą.

@Non_sacerdos_Michael_Vosnitsky: Raczej to drugie. Z tego co widze to gra dobiera podobny lvl graczy. Ale dalej - w tym trybie kumam o co chodzi - w wiezach nie :P

W klanie nie musisz nic gadać, nie ma przymusu. Ale daje konkretne korzyści, więc trzeba
  • Odpowiedz
  • 0
@Non_sacerdos_Michael_Vosnitsky: Heh chyba nie jestem az takim naabem :P Pierwszy raz sie spotkalem z glosowaniem za usunieciem czlonka duzyny (cos jak w CS :P) i to nie chodzilo o mnie :DD

Rozpatruje dolaczenie do jakiegos klanu. Jeden nawet mam na oku. Tylko ze jeszcze musze rozkimac jak sie wysyla PM :DDD
  • Odpowiedz
Tylko ze jeszcze musze rozkimac jak sie wysyla PM :DDD

@gorzki99: Z PM jest problem w tej grze, bo nie ma możliwości wyszukania dowolnego gracza. Do klanu aplikujesz z menu klanowego, tylko musisz najpierw opuścić obecny :-) Wtedy będziesz miał listę klanów, będziesz mógł aplikować oraz możesz kliknąć na przywódcę i wysłać do niego wiadomość.
Odnośnie spamu, to z reguły spamują klany, do których nikt nie chce dołączać, natomiast dobre klany
  • Odpowiedz