Aktywne Wpisy

MonazoPL +136
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +699
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

Czy też macie tak, że jeśli po uruchomieniu komputera szybko nie wpiszecie hasła i nie odpalicie menedżera zadań, to cały system przestaje reagować? Nic nie da się kliknąć, wszystko stoi i jedyne wyjście to reset. U mnie praktycznie co drugie uruchomienie tak wygląda i kompletnie nie wiem, jak to sensownie nazwać.
Druga sprawa: podczas korzystania z przeglądarki czasem karta jakby przestaje się odświeżać. Połowa strony stoi w miejscu, a druga połowa działa normalnie. Też ciężko mi to opisać, ale wygląda to jakby przeglądarka się “rozjeżdżała”.