Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Nie dość, że wykupili za milion chłopa, który:
- potrzebuje by załatwiać mu kursy angielskiego,
- parę miesięcy przyswaja podstawy taktyki,
- uważa się za gwiazdę,
to jeszcze załamanie, bo 0 stopni i trochę śniegu spadło.
Nie wiem czy to #ekstraklasa ma jeszcze taką słabą siłę przebicia, że trzeba brać i płacić za takich gamoni, czy to po prostu błędy sztabu Lecha.
Legia też wzięła Morishitę, który musiał uczyć się angielskiego, ale w tym przypadku mądrze zaczęła od wypożyczenia.
Nie wspominająć już, że to pracowity Japończyk, który wypalił powyżej oczekiwań.
Jest jeszcze następny gwiazdor Ouma, którego chyba nie było szansy spytać, czy mu nie za zimno. Wykartkował się z Arką, pojechał na zgrupowanie do Kenii, ale tak naprawdę do rodziny. No i do Polski już nie chciał wracać. Miał się znaleźć wczoraj, ale nie widziałem potwierdzenia, że doleciał do Poznania. Niech nie ląduje, tylko po drodze wysiądzie w Pradze, skąd jest wypożyczony.
#mecz
źródło: IMG_1072
Pobierzźródło: image_picker_8902BDE0-8DC4-4681-9EBF-0BD091E20251-50823-0000044397101BEA
Pobierz