Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia Jak to jest... Ludzie nie potrafią sobie nikogo znaleźć przez dłuższy czas, idą do programu. Nie wychodzi, rozwód i nagle przed / trakcie emisją sobie kogoś ogarniają jak dla mnie - byle nie wyjść na problematyczną jednostkę ( ͡º ͜ʖ͡º) tylko żeby było powiedziane "w programie to nie było too, teraz to jest too"
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 29
Ja myślę, że po programie mają dużo większe powodzenie i dlatego mogą sobie kogoś odpowiedniego znaleźć. Chyba każdy z uczestników mówił, że po programie dostaje dużo wiadomości od płci przeciwnej.
  • Odpowiedz
@Ulquiorra: też mi się wydaje, że po programie jest boost rozpoznawalności co nie jest wcale takie głupie bo jak mieszkasz całe życie w Pierdziawicach Wielkich to nie masz skąd wiedzieć że 150 km dalej jest spoko typ lub typiara w sam raz dla ciebie. A tak to cyk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Też bym szła gdyby nie to, że Wykop by mnie przemielił na kotleta
(
  • Odpowiedz
  • 0
@TracyMosby: to cos jak w sanatorium milosci, gdzie babcie mowia po programie, ze dostaja wiadomosci od duzo mlodszych panow xD To tutaj tez musza miec ogromny bonus w szukaniu partnera.
  • Odpowiedz
  • 0
@matkawielebna: Trochę dla mnie abstrakcja że po emisji 1,2 już jakaś laska miałaby pisać na DM instagrama „widziałam cię w telewizji chętnie cię poznam” xD nie zaprzeczam że może tak być ale jednak coś mi tu śmierdzi.

Ja sobie np. Nie wyobrażam że po 2 odcinkach zobaczę taką kobietę aby must have szukać jej insta i pisać, hej udało ci się czy po rozwodzie? Bo ja zainteresowany
  • Odpowiedz
@Ulquiorra: Boczek z poprzedniej edycji to chyba kazda kobiete ktora zostawila komentarz na instagramie probowal zaspermic

takich par, które od razu po programie miały nowy zwiazek to bardzo malo bylo z tego co mi sie wydaje
  • Odpowiedz