Wpis z mikrobloga

To że Tobie lista z plusx nie przycina nie znaczy że u niego nie będzie, już nie wspominając o samym ogarnięciu takiej listy od plusx. Sporo osób płacze że listy drogie, że przystawki drogie, że TV zacina. Przejrzyj ten tag ;) pomożesz koledze @przewaga ogarnąć listę od plusx? Żeby mógł sobie przetestować? Przeczytaj jego pierwszy post

@rafasul ziomuś wasze porady doprowadzają do tego że właśnie co chwila ktoś pyta to
  • Odpowiedz
@1jaa: Po prostu nie podoba mi się naciąganie na boxa bez powodu. Jak nie będzie mu działać, to wtedy zakup boxa jest wskazany. Czepiasz się tego plusx, a mi chodzi o to, że mają dużo kanałów po prostu. Nie załatwię, bo sam korzystam z subkonta.
  • Odpowiedz
@Arcadius36

Po prostu nie podoba mi się naciąganie na boxa bez powodu

Ręką można też wbijać gwoździe, ale lepiej poradzi sobie z tym młotek.
Może działać, ale się zrazi, starsze Samsungi mają z 300 mb wolnej pamięci, co dyskwalifikuje większe listy. Podstawowy box za jakieś 40-50 - zapewni doświadczenie 5 razy lepsze, niż Samsungowy smart.
  • Odpowiedz
@przewaga Po któreś aktualizacji systemu nie wrzucisz nic w taki sposób i jesteś ograniczony do oficjalnego sklepu. W takim wypadku musisz położyć trochę grosza na stół na boxa
  • Odpowiedz