Aktywne Wpisy

straszny_cham +16
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +104

NATURA
Bawi mnie to jak próbują nieudolnie uzasadnić swoją chęć wyszumienia się przy jednoczesnym braku odpowiedzialności. Gdyby napisała to wprost, nie miałbym w sumie pretensji
@centerario:
źródło: 13795i94A3393F9A65109D
Pobierz@weronika-ala: Tak jest, do kobiet po 30 są kolejki chadów-badboyów. Miłego kołpowania 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Cóż, skoro nawet profil ze zdjęciem Kononowicza w basenie z ucięta twarzą ma większe zainteresowanie, niż ja miałbym kiedykolwiek, to o czym my mówimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia w budowaniu ego na podstawie atencji od internetowych simpów i spermiarzy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
No, tu masz rację. Ale to świadczy tylko o głupocie tych facetów ¯_(ツ)_/¯
No myślę, że na spotkania również byłoby sporo chętnych
@weronika-ala: oczywiście, kolejka beciaków z kwiatami, dopasowanymi paskami i wymienioną pościelą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko chyba odchodzimy od clue wpisu, w którym chodziło o to, że dla chada kobieta zignoruje wszystkie red flagi, nawet jeśli walą po oczach że aż łzy lecą, a potem jakoś to sobie zracjonalizuje.
I tak, dalej uważam, że po 30 liczba