Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Synco dlaczego Klaudia zakłada że przy właściwym facecie nie rozwinie się w podobny sposób?

Bawi mnie to jak próbują nieudolnie uzasadnić swoją chęć wyszumienia się przy jednoczesnym braku odpowiedzialności. Gdyby napisała to wprost, nie miałbym w sumie pretensji
  • Odpowiedz
@mr-dawid: gdyby laski wprost mówiły o swojej przeszłości i z iloma facetami musiały się wyszaleć to nie byłoby problemu, a one później dziwnie się z tym kryją, ale nie wiem dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mr-dawid naprawdę nie wiesz? Wystarczy pomyśleć, że ci niewłaściwi krzywdzą kobiety, a gdy boli człowiek się uczy. Ma przemyślenia, dochodzi do jakichś wniosków. Właściwy nie krzywdzi, z nim jest spokój. No to jak ta relacja ma uczyć więcej niż tamta z niewłaściwym? Tak mi się wydaje, że o to może im chodzić 😊 a faceci nie chcą doświadczonych kobiet, to oczywiste, przecież lepiej mieć taką głupiutką, która totalnie nie zna się
  • Odpowiedz
@weronika-ala domyślam się o co chodziło ale myślałem że z relacji z "właściwym'' człowiekiem również można wiele wyciągnąć. Oczywiście, tylko teoretyzuję, a w praktyce g---o wiem.
  • Odpowiedz
niestety nie znikają

@weronika-ala: Tak jest, do kobiet po 30 są kolejki chadów-badboyów. Miłego kołpowania ()

a faceci nie chcą doświadczonych kobiet, to oczywiste, przecież lepiej mieć taką głupiutką,
  • Odpowiedz
@weronika-ala:
Cóż, skoro nawet profil ze zdjęciem Kononowicza w basenie z ucięta twarzą ma większe zainteresowanie, niż ja miałbym kiedykolwiek, to o czym my mówimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Powodzenia w budowaniu ego na podstawie atencji od internetowych simpów i spermiarzy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Wutelgi

@weronika-ala:

Cóż, skoro nawet profil ze zdjęciem Kononowicza w basenie z ucięta twarzą ma większe zainteresowanie, niż ja miałbym kiedykolwiek, to o czym my mówimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No, tu masz rację. Ale to świadczy tylko o głupocie tych facetów ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Wutelgi

Powodzenia w budowaniu ego na podstawie atencji od internetowych simpów i spermiarzy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

No myślę, że na spotkania również byłoby sporo chętnych
  • Odpowiedz
No myślę, że na spotkania również byłoby sporo chętnych

@weronika-ala: oczywiście, kolejka beciaków z kwiatami, dopasowanymi paskami i wymienioną pościelą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tylko chyba odchodzimy od clue wpisu, w którym chodziło o to, że dla chada kobieta zignoruje wszystkie red flagi, nawet jeśli walą po oczach że aż łzy lecą, a potem jakoś to sobie zracjonalizuje.
I tak, dalej uważam, że po 30 liczba
  • Odpowiedz