Wpis z mikrobloga

Nie no ja już mam dosyć xD
Polskie napisy to jest jakiś śmietnik. 3 sezony serialu oglądałem z angielskimi. Włączam film i na wszystkich są rozjazdy. Wziąłem jedne które miały najkrótszy czas różnicy. 3 sekundy. Po 15 minutach filmu już 20 sekund różnicy. Włączam z w--------e czeskie napisy i co, i działają jak ta lala. Sprawdziłem wszystkie możliwe źródła dla filmu i żadne polskie napisy nie pasują.

#stremio
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@koneser_progresywnego_discopolo: no ale co mam siedzieć i zamiast oglądać film jak człowiek to co pół minuty przesuwać napisy? W pewnym momencie całkowicie znikają z filmu i wracają po minucie z uciętym kawałkiem. Jak dla mnie to te dodatki do napisów to syf który nie jest w stanie przypisać wersji napisów do odtwarzanej wersji wideo. Dostajesz 20 różnych napisów i żaden z nich nie działa. Odpalam czeski czy hiszpański gdzie jest
  • Odpowiedz
@zGdyniMlodyG: protip: wybieraj wersje web-dl zamiast bluray kiedy się da, zwykle mają napisy wbudowane. jeszcze możesz ewentualnie włączyć priorytet języka we wtyczkach. polskie torrenty czasami poza lektorem mają dodatkowo angielskie audio i napisy pl.
  • Odpowiedz