Wpis z mikrobloga

@twoj_starrry: Mam pewne podejrzenia. Wydaje mi się, że Tiger Bonzo parał się czarna magią, w rezultacie czego mała cząstka jego duszy tego typu wczepiła się w najbliższy możliy żywy obiekt o podobnym ilorazie inteligencji. W ten sposób Seba został horkruksem Tigera Bonzo, a ten wpis tylko to potwierdza.
  • Odpowiedz
@bobryikaczki: tłumaczę z bandzwolskiego:

[Komentarz YT] On to by dopiero pokazał organizacji fame MMA jak jego obecność zboostowałaby zasięgi i zainteresowanie. Nie uwierzyliby jak bardzo.

[Autorski komentarz ja IG] A Wy jak myślicie ile osób go nie lubi? (Zapewne zakłada, że im większy hejt tym większa klikalność). Jak bardzo jego obecność wpłynęłaby na klikalność ich materiałów co przyniosłoby wymierne finansowe korzyści dla fame MMA? (Implikuje że tak właśnie by było)
  • Odpowiedz
@bobryikaczki: Swym ostatnim krzykiem rozpaczy Tiger przywołał potężna armię bandzwołów. Był to wyraźny rozkaz dla wszystkich umyslow ciemności. Potężne słowo magii, któremu nie mogły odmówić. Jego ostatni rozkaz brzmiał "PRZYBYWAJCIE" i przybyły wszystkie... nawet Sebcel.
  • Odpowiedz