xpresstesis xpresstesis 14 godz. i 24 min temu 0 + #kononowicz Skoro Sławek wygrał sprawę cywilną w apelacji to nie musi zwracać pozwanemu kosztów sądowych?
Pierre_Dolony Pierre_Dolony 14 godz. i 11 min temu via Wykop 11 + @onogero: z finansami to ty masz na bakier, ekspercie od upadłości konsumenckiej
onogero onogero 14 godz. i 10 min temu via Wykop 1 + @Pierre_Dolony: ty masz problem ze sobą, żyjesz farmazonami i mitomanią...
Pierre_Dolony Pierre_Dolony 13 godz. i 54 min temu via Wykop 3 + @onogero: ja nie. Ty masz ewidentny problem ze sobą atencjuszu wykopowy.
onogero onogero 13 godz. i 42 min temu via Wykop 1 + @Pierre_Dolony: człowieku, ja ci nie pomogę, idź do psychiatry! Ty masz Pierre Dolniq w głowie!
2137TwojaStara 2137TwojaStara 13 godz. i 27 min temu via Android 0 + @onogero ty iras masz problem ze sobą a żyjesz tym co dostaniesz od Alberta 😆
onogero onogero 12 godz. i 48 min temu via Wykop 0 + @gr0m1t: @2137TwojaStara: co ci psychiczni ode mnie chcą? Nie jestem lekarzem od obsesji nt. Irka. Idźcie do przychodni!
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link