Wpis z mikrobloga

@Arutam2002 ja nie wiem co komu te teczki przeszkadzają no pojąć nie potrafię przecież to ich własne słowa wiadomo że człowiek zmienia poglądy i stare mogą być nieaktualne ale to nic
  • Odpowiedz
@koneser_progresywnego_discopolo: ale ty chodzisz i się czepiasz kogoś? Nie. Ja go dobrze traktowałem to w zamian jest nienawiść i jeszcze to tutaj mówi żeby mnie zdyskredytować. Nadal jestem w szoku jakim człowiekiem jest. Jestem w podobnej sytuacji co on, ale nigdy czegoś takiego drugiej osobie nie zrobię.
  • Odpowiedz
@vieniasn: Pewnie że można olać, ja tak zrobiłem. No ale wydaje mi się że właśnie to się nie podoba. Jeszcze jak faktycznie teczkowali norników a ci walą w każdego kto według nich próbował normalnie żyć. Taki np. akaisterine co też go bykują od lat siedzi na neecie, ma potwierdzone choroby psychiczne a i tak normik xd. I jest wiele takich przypadków.
  • Odpowiedz
@vieniasn: Gdyby to byly tylko wlasne slowa, to mysle, ze nikt nie mialby z tym problemu, ale jak nie on, to ktos inny zawsze doda od siebie dwa zdania i powoli buduje sie narracje, jakoby osoba teczkowana byla oskarkiem. Na poczatku w ten sposob zniszczyli Qewa, a teraz biora sie za inne osoby. Moim zdaniem to wszystko jest robione z zazdrosci, bo wszyscy dreczeni probowali byc normalni.
  • Odpowiedz