Wpis z mikrobloga

Cześć, od piątku jestem posiadaczem mac mini m4, super pudełeczko, ale mam problem bo mam monitor FHD, dokładnie to LG 27MR400-B no i używałem programu Betterdisplay lecz zauważyłem, że jest to wersja premium, w sensie obecnie mam wersję trial :D czy są jakieś bezpłatne zamienniki tego programu, chodzi o te skalowanie HDPi czy coś takiego, bo tam jak włączyłem to rzeczywiście zauważyłem różnicę w wygładzaniu tych czcionek. Ktoś coś poleci? Ogólnie jeszcze jakiś dodatek może macie do polecenia godny by wyświetlacz z poziomu suwaka sobie rozjaśniać czy przyciemniać bo mam jakiś Monitorcontrol ale nie wiem nie umiem się połapać na tym macu jeszcze bardzo jako użytkownik były windowsa :D Czy w ogóle jakieś inne programy dodatki tricki macie godne polecenia :D Rectangle to jedyny program który mi podszedł i ogarnąłem :D

#macos #apple #macbook
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@at0mek1: w pierwszej wiadomości nawet nie wspomniałem o tym, że gdzieś chcę crackowane programy, nawet nie wiedziałem, że są takie na maca :) a że kolega wyżej pomógł to co Ja poradzę? :) Trzeba sobie jakoś radzić w życiu, a poza tym Twój komentarz nie wnosi mi niczego do mojego wpisu więc daruj sobie takie teksty bo nie potrzeba mi prawienia morałów z Twojej strony
  • Odpowiedz
Chcesz to pirać. 20$ to jednak jest spoko cena, w porównaniu do ceny monitora od Apple za 8500 pln. Warto wspomóc tą kwota developera, bo bez niego nie będziesz miał co piracić i będziesz skazany na kupno drogiego monitora by mieć "ładne czcionki"
  • Odpowiedz
Trzeba sobie jakoś radzić w życiu

@fiksbo: ubierasz ubłocone buty do garnituru i się dziwisz że ktoś krzywo na to patrzy. Możesz chodzić i piracić co chcesz, twój cyrk i twoje małpy, ale nie rozumiem że dziwisz się że ludzie patrzą z politowaniem wtedy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz