Aktywne Wpisy

tesknilam_ +240
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +305
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Zachęcam do jechania z tą onucą ze screena bo zespawnowalo bardzo dużo mariuszy jasnowidzów dzisiaj
#polskieonuce #ruskieonuce #ukraina
źródło: temp_file5975152860423235444
Pobierzhttps://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1481878%2Czelenski-o-wybuchu-w-polsce-nie-mam-watpliwosci-ze-nie-byla-nasza-rakieta
"Jesteśmy gotowi, by przekazać partnerom posiadane przez nas dowody rosyjskiego śladu. Oczekujemy też od partnerów informacji, na podstawie której wyciągnięto ostateczny wniosek na temat tego, że chodzi o rakietę ukraińskiej obrony przeciwlotniczej"
Nie była o prowokacja bo do d--y zorganizowana jak na taką
Przewodów był nieszczęśliwym wypadkiem, ale sama reakcja ukraińskich władz to już była ewidentną próbą wciągnięcia do wojny.
źródło: IMG_20251119_010624
Pobierz