Aktywne Wpisy

TomcioPalushek +159
źródło: 1000000115
Pobierz
HoroLive +178
Sprawdzam sobie teraz te szlachetne paczki. Nóż mi się w kieszeni otwiera. Chlop 28 lat, baba 33 (oczywiscie baba nie robi, ok zajmuje się dziecmi), ale mieszka z nimi babka 58 lat (standardowo, boli rączka albo dupka i nie mogę iść pracować). Dochód prawie 11k udokumentowany, a pewnie z mopsu jeszcze tam jakieś dary dostają. I co ? Chcą Pralko suszarke! Lodówke min 195cm, zastawy obiadowe, garnki, vouchery, zabawki. Jakby tak policzyć,

źródło: obraz
PobierzSteam ma dość polityki microsoftu i przeszedł na linuxa i wykupił wsparcie u Arch linux dzięki czemu lawinowo przyspieszył prcoes kompatybilowania gier pod pingwina i za niedługo wypuści kolejny dedykowany mini komputer pod gry właśnie na SeamOS tak samo jak SteamDeck był pod gry
https://itreseller.pl/arch-linux-nawiazal-bezposrednia-wspolprace-z-valve/
Wygląda jak połowa konsoli mniejsza od xboxa
https://store.steampowered.com/hardware/
Ja jeszcze pamiętam jak Valve pluło na Linuksa, a w nagrodę można było dostać VAC Bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mimo wszystko wychodzą regularnie nowe hacki do CS:GO i też są regularnie blokowane po jakimś tam czasie, ale mimo z tego powodu jakoś nie zbanowano wszystkich użytkowników Windowsa zapobiegawczo
Zresztą coraz więcej producentów robi programy nie tylko pod komputer, ale inne
Bo czy Recall jest zły? Tak
A czy OpenAI Atlas czy podobne rozwiązania, czyli przeglądarki z AI czytające co piszesz i wykonujące zadania są złe? Według ludzi - już nie :D
@Bpnn: No co s-------i? Najwyżej będą siedzieć na swojej korpo dystrybucji, która będzie z założenia przyjaźniejsza migracjom z Windowsa i bardzo dobrze.
@Bpnn: Linugz to wolność, no chyba że chcesz coś, co się hive minde'owi nie podoba xD
czyli twoim planem na ratowanie systemu jest… sabotowanie jego istnienia?
Linux nie stanie się mainstreamowym trupem bo parę normików go odpali, ale na pewno szybciej umrze, jeśli ludzie zaczną ich od niego odganiać, bo ktoś sobie wymyślił elitarny klubik.