Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

#elonmusk #bekazprawakow
źródło: G57WsLKXsAAPqYa
Pobierzźródło: 1000083869
Pobierzhttps://obserwatorgospodarczy.pl/2025/08/27/republika-rzymska-w-kryzysie-od-lichwy-do-dyktatury/
Żałosne jest twierdzenie że Elon ma 6 gigantycznych firm z których każda jest absolutnym liderem w branży
Wiadomo że pieprzysz byle co i niegdy nie widziałeś żadnych statystyk. Podaj je...
Komentarz usunięty przez autora
A podbijać kolejnych terenów też nie mogli w nieskończoność, bo im dalej od Rzymu, tym logistyka, powolność przekazywania wiadomości posłańcami, długość granic do obrony stanowiły
Lewackie analizy, statystyki, kłamstwa. Piękny jest wasz ból dup.
powinni mu zmienić nazwę na shitopedia
a teraz idź i się zrelaksuj słuchając niesamowitych wizji Melona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cyberdyne: Przecież on tam teraz mieszka...
@krytycznymysliciel: ale tosię nie wyklucza, bo te rzeczy występowały łącznie. Obywatele biednieli i stawali się praktycznymi niewolnikami i nie było komu zasilać legionów czy administracji na wysokim poziomie.
Niedawno WSJ opublikował artykuł o ćpaniu Elona. Kilka dni później Elon opublikował test z datą wykonania na dzień po artykule. Wezwał tych dziennikarzy żeby wykonali taki sam test. Nie zrobili go...
źródło: GtwbtKbbcAA2EKy (1)
Pobierz