Wpis z mikrobloga

W związku ze spadającymi wpisami za "atakuje mnie", okuratna ankieta. #kononowicz

Kto na tym tagu zgłosił najwięcej wpisów za "atakuje mnie lub narusza moje dobra osobiste"

• Losgumit 27.2% (34)
  • Emilian 56.8% (71)
  • Milenka 16.0% (20)

Oddanych głosów: 125

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheNightManager: Losgumit czy Fizyczka mogą mieć więcej zgłoszeń dziennie, czy więcej zgłoszeń na 100 postów, ale historycznie, w liczbach bezwzględnych, to Marian raczej ich ciągle wyprzedza, robi to od wielu lat. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Wszebor: Z tej strony na to nie patrzyłem. Ankietę zrobiłem bardziej w celach komediowych, bo wszyscy uczestnicy świadomie i z własnej inicjatywy występują z imienia i nazwiska, więc zgłaszanie wpisów w internecie za "naruszenie dóbr osobistych" w ich przypadku jest Choroszczą wysokich lotów. Tym bardziej że dwie z trzech wymienionych osób (Pryciarz jest na to za głupi i za biedny) robią to po to, żeby uzyskać dane autorów i bez
  • Odpowiedz
@TheNightManager: Zależy jaki odcinek czasu masz na myśli. Ostatni miesiąc bezapelacyjnie liderem jest Grogutek - tylko mi z min. 40 postów poleciało, a zglaszał masowo jeszcze co najmniej 3 osoby. Jeśli chodzi o ostatnie 12-19 miesięcy to... Czika.🐐
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Wyżej wyjaśniłem, że ankieta głównie w celach komediowo-prześmiewczych. Cziki w ankiecie nie ma, bo raz, że jest anonimowy i zgłoszenie "atakuje mnie lub narusza moje dobra osobiste" jest logicznym narzędziem do zachowania tej anonimowości, gdyby jakiemuś przygłupowi przyszło do głowy wywlekać jego prywatę. Dwa, że większość wpisów była o treści "Czika to Gienek/Bartosz/Plik programu Acrobat Reader", a one uczciwie i sprawiedliwie powinny być wywalane do hoboka razem z ich
  • Odpowiedz