Aktywne Wpisy

GladysDelKarmen +17
Czy poza #breakingbad jest jakiś serial, który trzyma poziom przez wszystkie sezony? #graotron #westworld a teraz #strangerthings zaczynają super, a kończą jakby ostatnie odcinki były pisane od niechcenia i do tego przez stażystę, który nie wie zna całego ubiwersum i ogólnie to nawet nie oglądał poprzednich sezonów, ale coś tam napisze.
Już pomijam wątki typowo netflixowe, w tych ostatnich odcinkach nic nie trzyma się
Już pomijam wątki typowo netflixowe, w tych ostatnich odcinkach nic nie trzyma się

poorepsilon +23
Chętnie kogoś poznam i pogadam (uwaga: wolałabym na Discordzie, bo przez problemy ze wzrokiem trudno mi pisać na Wykopie wiadomości prywatne. Nick na Discordzie podam na pw).
Różowa, 27 lat. Pracuje, ma rentę ze względu na wzrok. W tym roku zaczęła magisterkę na kierunku pokrewnym z historią, ale po miesiącu musiała z niej zrezygnować z powodów logistycznych.
A wychodząc z tonu Juliusza Cezara, lubię czytać, a raczej w moim przypadku: słuchać książek. Wiem, że
Różowa, 27 lat. Pracuje, ma rentę ze względu na wzrok. W tym roku zaczęła magisterkę na kierunku pokrewnym z historią, ale po miesiącu musiała z niej zrezygnować z powodów logistycznych.
A wychodząc z tonu Juliusza Cezara, lubię czytać, a raczej w moim przypadku: słuchać książek. Wiem, że

źródło: Laughing_Tom_Cruise
Pobierz