Aktywne Wpisy
ashemar +4
Doradźcie proszę bo czujemy się fatalnie jako rodzice. Organizujemy córce która kończy 6 lat urodziny w fajnym miejscu z animatorami i ogólnie zabawą. Takoe porządne urodziny dla całej klasy bo do tej pory to były małe urodziny dla rodziny i znajomych.
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
ProtossTassadar +72
Chciałbym sprawdzić jakie będą efekty masowania i przyrostu mięśni przy normalnym jedzeniu. Chleb biały, schabowe itd. Czyli jedzenie u mamusi. Bez specjalnej diety.
W argumentach na nie jest zawsze - przybierzesz na masie ale przybędzie dużo tłuszczu i to wszystko co przybywa to nie mięśnie tylko tłuszcz.
Zamierzam kupić fałdomierz/kaliper - czy gdy będę na bieżąco mierzył swoje ciało i poziom tkanki tłuszczowej nie będzie się zmieniał a kilogramy, masa i obwody będzie przybywać to znaczy, że robię czystą masę mięśniową? Czy są jeszcze jakieś ALE :D Bo na logikę to chyba dobrze rozumuję. Ale wolę spytać doświadczonych. Czy taki test będzie miał sens?
#mikrokoksy #silownia
@pepone: będę robił nadwyżkę kaloryczną +400kcal np
@wykopowy1: ale bullshit xD
O zdrowotności takiego odżywiania to nawet nie wspomnę.
@enjoi: no ja wiem, ale kromka chleb da mi 2g, ziemniaki do obiadu 4g, ale to nie jest zbyt wartościowe białko chyba.