Aktywne Wpisy

paczelok +113
arwok +12
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMASŁO
źródło: okon
Pobierz@blahajo: Hasło w dupie trzasło, dwa razy nie będę się powtarzać, poduszki na kanape, koc do łóżka
Z innych zabaw, wkładałem różne łyżki widelce w szpary od fotela sofy itp " robiły mi za dzwignie itp" bawiłem się w
źródło: 2017%2F09%2F2009-Wojna-polsko-ruska.avi_snapshot_01.03.58_2014.05.08_22.27.38
PobierzA ja tu się zastanawiam, @Drake1, czemu mój syn jest taki do Ciebie podobny ;)