Wpis z mikrobloga

Z racji tego że nabyłem dzisiaj Red Bull to robię sobie wpis na zapamiętanie tego kiedy się skończyła ostatnia tabaka. Mianowicie 2 dni temu pomarańczowa ozona a dzisiaj równo z zakupem prezydent.

Tak więc zobaczymy ile mi zajmie wyzerowanie całego Red Bull. Czas start i przy okazji zażyję za wasze zdrowie wykopowicze! #wykopsnuffersclub
TomgTp - Z racji tego że nabyłem dzisiaj Red Bull to robię sobie wpis na zapamiętanie...

źródło: temp_file1709719437270116928

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TomgTp: tf, jak wy to klepiecie do końca w tak krótkim czasie? Mi jedyną tabakę jaką udało się wykurzyć w przeciągu jakoś miesiąca był JBR green i po tym epizodzie musiałem zrobić sobie dłuższą przerwę, bo przetarłem śluzówkę prawie na wylot, pozostałe tabaki z kolekcji leżą już przeszło 2 lata, bo nie idzie się zmusić do nich tak jak do tego JBR'a co miałem kiedyś.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Shakyor przychodzi taki moment że wyrabiasz jakąś magiczną tolerancję. Zwyczajnie musisz co jakiś czas snuffnąć. Staram się słuchać organizmu i robię idealne przerwy. Bywa że zatoki są przesuszone bądź boli głowa to odpuszczam bądź staram się czyścić nos pod bieżącą wodą bądź nawet biorę prysznic żeby parą nawilżyć cały układ.
  • Odpowiedz
@TomgTp: zawsze uważałem red bulla za tabakę dla gimbusów, bo "hehe ale klepie co mati xD" ale ostatnio doceniłem zalety, tzn. że wystarczy odrobina żeby działała przez co nie zatyka i wysusza kichawy jak inne, no i starcza na długo.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@poranna-sztyca coś w tym jest. Mnie tabaka za młodu ominęła ale trafiłem na ten największy boom jakieś 10lat temu gdy każdy kolekcjonował tabaki. Mam dosyć pokaźną kolekcję tabakier. Teraz pierwszy raz w życiu uzależniłem się od tabaki bo walę już duże kopy na starość 37lat
  • Odpowiedz
@TomgTp: ja odwrotnie w licbazie i ze dwa-trzy lata po waliłem regularnie, później mi się znudziło na kilka lat i jakoś dwa lata temu zacząłem znowu ale z rzadka, jedną tabakierę raz na kilka miesięcy kupuję
  • Odpowiedz