Wpis z mikrobloga

@czillaut: ja nie wiem o co chodzi. ja z kolegami z młodzieżówki konfederacjikoronyrosyjskiej oglądamy wszystkie odcinki na bieżąco i bardzo dużo się dowiadujemy ciekawych rzeczy których można wprowadzić w polsce
  • Odpowiedz
@czillaut: ja się zastanawiam, kiedy on trafi na front 😂. Ciągle mam w głowie rozmowę z Turkiem, co jeszcze przez wojną wjechał do Rosji od strony Turcji autostopem i wzięli go za szpiega i zamknęli w wiezieniu na krótki okres.

A co do do gościa to od pewnego czasu przestałem oglądać jego filmiki, bo właśnie gada farmazony, w większości politycznie, oceniając świat z perspektywy kleszcza na dywanie.
  • Odpowiedz
@czillaut: kolego, dobrze wiesz o co chodzi tylko zgrywasz przygłupa.

Tomek legitymizuje kraje rządzone przez zbrodniarzy, gdzie torturuje i zabija się ludzi za poglądy, które to kraje są Polsce jednoznacznie wrogie. Mmmm dobry serek i jaki smaczy kwas chlebowy.

To tak jakby 90 lat temu pojechał do III Rzeszy i opowiadał mmmm smaczne wursty i jakie piwko dobre, a ludzie w bawarii tacy uśmiechnięci i guten tag mówo.
  • Odpowiedz
  • 0
@thorgoth: Troluje sobie oczywiście ale to jest jakiś zwykły typek z tego co widzę który poświęcił życie podróżowaniu, możesz sobie oceniać że nie zna sie na polityce a ty się znasz, jest to jednak ciekawe implikować że ktoś wie mniej lub więcej w momencie jak zwiedził i przeżył 100 krajów świata. Jak chce ocenić że danie w restauracji z Korei Płn mu smakowało to niech sobie powie. Rosja jest państwem
  • Odpowiedz