Jestem świadkiem rozmowy dwóch matek-polek, których małe dzieci jadą na wycieczkę szkolną (na 1 dzień). Zadzwoniły do przewoźnika, że kategorycznie żądają wymiany rocznego (!) autokaru bo kończy mu się przegląd... za tydzień i "może dojść do wypadku bo tam nic nie sprawdzone!". Ja p------ę...
@takasobie: To prawda, powinny zadzwonić bezpośrednio do Mana czy innego Mercedesa z żądaniem natychmiastowego zmontowania nowego pojazdu i dostarczenia na miejsce zbiórki
@daj_pan_spokoj: nie trzeba. wystarczy, że właściciel pojazdu wymieni na inny i po kłopocie. widzę, że usilnie starasz sie zrobić gównoburzę. ochłoń, zrób sobie kawe na dzień dobry, popatrz przez okno może....
@takasobie: ale się zdenerwowałaś, że coś ci się pokićkało w głowie. niezłe jaja musi mieć z tobą facet, jak wmawiasz mu coś, czego nie powiedział, bo tak usłyszałaś i koniec, kropka. :)
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #coolstory
takie robią hurr durr, a jak ostatnio kierowca 0,7 promila to nikt na psy nie zadzwonił, tylko on sam musiał xD
A takich "troskliwych" rodziców rozjeżdżałbym walcem.
Tak spojrzałem w jej posty i faktycznie chyba coś lewą nogą wstała, bo przez ostatnie 3 minuty dodała na czarną listę trzech użytkowników. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taki stereotypowy #rozowypasek jak się gada z kumplami o babach.
Tak samo z autobusem. Przez tydzien spokojnie moze jeździć.
Zupelnie nie rozumiem po co siejesz ferment :)