Aktywne Wpisy

Anonek463 +1047
Mam w pracy chłopa w wieku około 55 lat który posiada syna w wieku 16 lat. Ostatnio podczas rozmowy zaczął narzekać na swojego syna w wieku około 16 lat.
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
źródło: image
Pobierz
TavarishPiesov +285
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #coolstory
Jakim gracie?
Przeciez jest napisane, że roczny autobus. Poza tym wg prawa przez tydzień swobodnie moze sie poruszać.
Nic nie uzasadnia jego zamiany na inny
źródło: comment_84C4RJ0gzRRP24RAc6xQy8B0f24LE54U.jpg
Pobierz2. UDAWAJ, ŻE KTOŚ EDYTOWAŁ WPIS, A NIE TY P----------Ś GŁUPOTĘ
3. J---J FOCHA NA KAŻDEGO, KTO MÓWI, ŻE P----------Ś GŁUPOTĘ
Mała aktualizacja. Matki-polki (siedzimy w pokoju obok w #pracbaza) uruchomiły kontakty i zadzwoniły do znajomego z KGP, żeby jak najszybciej sprawdzili ten autobus. Dodatkowo, oprócz kończącego się za tydzień przeglądu NIE MA NAKLEJKI "WYCIECZKA" więc już się do niczego nie nadaje. Mówią, że dzieci miały wyjechać o 8.30,
dobra, spadam do normalnego życia, szkoda mi na was czasu, pozdrawiam ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
I wszyscy są zadowoleni. ;]
@takasobie: ale miałaś już to zrobić godzinę temu jak widze po wpisach... ( ͡° ʖ̯ ͡°)