Jestem świadkiem rozmowy dwóch matek-polek, których małe dzieci jadą na wycieczkę szkolną (na 1 dzień). Zadzwoniły do przewoźnika, że kategorycznie żądają wymiany rocznego (!) autokaru bo kończy mu się przegląd... za tydzień i "może dojść do wypadku bo tam nic nie sprawdzone!". Ja p------ę...
@takasobie: g---o mnie obchodzi ten autobus, ale słyszałem, że jest jakaś opcja, żeby frustratom przestały się wyświetlać moje wpisy. dasz mnie na czarną też?
@daj_pan_spokoj: Przewoźnik w końcu wymienił ten autokar? Co za idiotyzm, masakra. Przegląd jest ważny, więc nie rozumiem w czym problem. Firma już dawno powinna ich obciążyć kosztem dojazdu do szkoły i ryczałt za dzień (przecież mogliby ten autobus wysłać na inne zlecenie) i wrócić autobus na bazę.
i kolejny na czarną. co jeszcze o mnie ciekawego wiesz?
@takasobie: Robię sobie notatki o szczególnie wyróżniających się użytkownikach. Pozwolisz, że opiszę sobie Ciebie jako "furiatkę"? Czy może jakieś inne określenie będzie lepsze?
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #coolstory
Komentarz usunięty przez autora
Matki-polki tylko zepsuły dzieciom wycieczkę. :D
@takasobie: Robię sobie notatki o szczególnie wyróżniających się użytkownikach. Pozwolisz, że opiszę sobie Ciebie jako "furiatkę"? Czy może jakieś inne określenie będzie lepsze?
Komentarz usunięty przez moderatora