Aktywne Wpisy

KarnetNaGlony +50
źródło: temp_file4304401283938043246
Pobierz
Okunciaran +13
#raportzpanstwasrodka thomas odszedł od nas 2 dni temu, uraz kręgosłupa. Następna niepotrzebna smierć w klapkenhouse

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4304401283938043246
Pobierz

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#ps4 #ps5 #xbox
źródło: Nadchodzi-Steam-Machine-czyli-kompaktowy-PC-szesc-razy-mocniejszy-niz-Steam-Deck_facebook
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
PobierzA tak prościej, to do uruchamiania programów.exe wykorzystuje się warstwy translacji i to tyle co musisz wiedzieć.
@onepnch: ja tak mam od lat i nigdy nie mogę zrozumieć czemu to nie jest popularne. dobrze się przegląda neta, dobrze się gra, dobrze filmy ogląda. trochę nie bardzo przez to widzę sens dla mnie tego kompa od valve, ale życzę im z nim jak najlepiej
W teorii tak. W praktyce podłączenie kompa do TV oddalonego o kilka metrów jest mało wygodne. Z własnego doświadczenia jak jak miałem tylko kompa to nie chciało mi się go odpalać. Odkąd kupiłem konsolę gram praktycznie codziennie. Siadasz na kanapie, pad w dłoń i jestes za parę sekund w grze, tam gdzie skończyłeś
Odpalam kompa, odpalam Steam (może się sam uruchamiać przy starcie jak chcesz), odpalam gierkę i gram. "Konsolowe doświadczenia" odeszły do lamusa nie bez powodu, PC był po prostu lepszy i dlatego wszystko co było na PC masz teraz na konsolach jak dyski, patche itd. nawet upgrade karty graficznej (ps pro). Jak chcesz grać na padzie to grasz a
Piszesz to pod postem dosłownie o nowej "konsoli", ktora odpowiada na minusy zwykłego kompa. Grubas Gabe wyczuł upadek Xboxa, postawi się Sony i bardzo dobrze, trzymam kciuki, żeby to wypaliło bo konkurencja jest
Z konsol się wypisałem w czasach PS2 bo kolejne generacje nie oferowały nic ciekawego oprócz zrzynania ficzerow z PC i przedstawianie tego jako rewolucję. Dziwna sprawa że wcześniej PC to było samo