Wpis z mikrobloga

Poleci mi ktoś jakiś dobry serial ?
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ossj: Utopii wystarczy obejrzeć pierwsze 15 minut i albo się wkręcisz do końca albo nie. A tak z mini seriali brytyjskich to The Shadow Line ew. pierwszy sezon Luther.
  • Odpowiedz
Utopia

@marcin-kowalczyk-900: bele jaki byleby dobre, komediowe nawet moga byc ;p tylko ,że większośc widziałem dobrych serialu.. the wire, br ba, trude det., suits, family guy xd, south park, 13 pos.., house of c.. no sporo tych takkich lepszych. Lubie detektywistyczne :P
  • Odpowiedz
@ossj: Jeżeli lubisz klimat zombie to mogę z czystym sumieniem polecić mini serial Dead Set (chyba ma tylko 3 odcinki, ale w zatoce chyba są złączone). Powstało dużo gównianych filmów o zombie, ale ten jest dobry. Dla porównania mojego gustu uważam, że Dawn of the dead (2004) 28days later i Resident Evil 1 to udane filmy.
  • Odpowiedz
@wykrner: widziałem wszystkie 3 ;p chociaż jakimś tam fanem zombie nie jestem(takj jak Ty:P).. w sumie też res. evil 3 przeszedłem i 2.. ale wole klimaty detektywistyczne.. obejrze sobie ten Dead Set, nawet mi się już zdążył obi ć o uszy, to chyba coś nowego jest.
  • Odpowiedz
@ossj: Jak lubisz detektywistyczny to spróbuj "Bron/Broen", "The Killing" i "Den som dræber", tylko polecam oryginalne wersje, nie amerykańskie adaptacje. Mają dużo lepszy klimat.
  • Odpowiedz
@gaska: a, który Twoim zdaniem najlepszy bo szczerze mówiąc nie chce całych wakacji spędzić przed monitorem ;d.. tyle się tych serialu nazbierało (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@gaska: no dobra w taki razie obejrze obydwa, a w nagrode się z Tobą umówie XD nie, no ale dzięki :) (chyba ,że chcesz xD)
  • Odpowiedz