Wpis z mikrobloga

Ahh być kobietą, być kobietą ( ͡° ͜ʖ ͡°) w chłopie sie zbierało przez dziesięć odcinków po przebywaniu z wiecznie narzekającą i czującą się w pozycji do pouczania każdego raszplą. I gdy w końcu dał upust swoim emocjom, to stał się wrogiem publicznym numer jeden, niesamowita sprawa po prostu
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZlowieszczyPomrukOdbytu: nie wybielam Kaji jest w---------a ale flegmatyk juz polozyl laske na tej relacji. Widac ze Kaja sie stara i inaczej sie zachowywala na ostatnim odcinku. Trep idzie w zaparte i jeszcze koleszke podbuntowal ktory widac ze byl negatywnie nastawiony od samego poczatku odcinka.
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu bronisz Krystianka? xD typo ma ujemną charyzmę, wstrętny charakter i osobowość starego janusza marudy. Kaja jest do śmieci, ale może uda się coś z recyklingu odzyskać, natomiast Krystian to jest lost cause.
  • Odpowiedz
@clubcard: w sumie to wykop, wiec nie powinno mnie dziwic, ze dla was relacja w ktorej ktos startuje z bycia toksykiem, zeby pozniej poudawac odrobine ze jest grzeczny jest „normalna”. Caly wykop jechal po gonciarzu a jak was czytam, to mam wrazenie ze 99% z was wjechaloby w takie samo szambo z usmiechem na ustach
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu to oglądaliśmy różne odcinki chyba, bo mnie od początku wyglądał na mruka i człowieka o niezbyt wysokiej inteligencji. Jedynie na ślubie jako tako wypadł, bo się trochę uśmiechał, a potem to już równia pochyła. I to jego ględzenie o wychodzeniu z domu, a potem idzie robić grilla w lesie albo na karuzelę, krejzol na maksa xd typowy zgorzkniały przegryw. Nie wiem, czy przy jakiejkolwiek dziewczynie by dobrze wypadł. Po prostu
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu: a po co ad persona atakujesz? Nikt tutaj Kaji nie idealizuje ma swoje do przepracowania ale wykazuje jakies chęci, zmiane, refleksje. Trep to zakuty tryglodyta pasywno agresywny tchórzliwie tylko rzucajac jakies zgryzliwe uwagi przy aprobacie kolezki z zawodowki.
  • Odpowiedz
@clubcard: no wlasnie mam wrazenie ze tu ja kazdy idealozuje, wystarczylo ze rzucila wam marchewke po miesiącu bicia was po glowie wędką, a wy ją praktycznie na świętą oglaszacie. Po prostu rozmowa z psycholozka uswiadomila ja, ze te techniki manipulacji, ktore stosowala do tej pory nie dzialaja na tego konkretnego partnera, wiec warto z nich zrezygnowac, bo wyjdzie sie na tą złą przed kamerami.
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu: wiesz, byc moze masz racje nie mozemy tego wykluczyc ze jest tak wyrachowana ale z drugiej strony tez moze nie byla do konca swiadoma ze jest taka nieprzyjemna w odbiorze. Ja widze u niej autentyczna cheć poprawy, być może zdołała mnie oszukać, tego nie roztrzygniemy. Jednakże chęci poprawy powinny być i słusznie są odbierane pozytywnie nawet jeżeli nie można wykluczyć ich teatralnego charakteru.
  • Odpowiedz
@clubcard: kazda osoba z ADHD jest doskonale świadoma tego, że za dużo gada i że czasami powie zanim pomyśli, tak samo jak każdy gruby wie, że jest gruby. Możesz być pewien, że całe jej otoczenie od urodzenia uważa za stosowne to za kazdym razem wytknąć i skrytykować, na ogół słowami "zrób coś z tym" i "o jezu ale ty gadasz, nie da się tego słuchać". Jak masz ADHD, to niestety
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu: no własnie ona nic nie leczy, po prostu ma wrodzoną sraczkę gęby, taki układ nerwowy i nikogo nie chce upokorzyć, natomiast kolega Krystian, owszem, bardzo celowo ją upokarzał cały odcinek razem z kolegą.
  • Odpowiedz
@JoeAlexa: no tak, tak, kiedy kobieta zachowuje sie toksycznie to to nigdy jej wina nie jest, jak facet to literalnie przemocowiec. Juz widze jakby kobiety zareagowaly jakby ktos faceta toksycznego w zwiazku tlumaczyl ADHD, przeciez to by byl smiech na sali. A juz w ogole to jak nie mozesz mnie zniesc kiedy jestem najgorsza to nie zaslugujesz na mnie kiedy jestem najlepsza xD
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu: ty, ale co ona takiego celowo toksycznego mu robi, oprócz tego, że za dużo gada i nie umie być dyplomatką, więc czasem zrobi coś za niego, kiedy ten zamula albo użyje ironii?
Oszukuje go? Manipuluje? Robi dramy? Robi mu push and pull? Ma huśtawki nastrojów, o które go obwinia? Robi z niego jawne podśmiechujki przy koleżankach? Jaką p-----c ona stosuje?
  • Odpowiedz