Aktywne Wpisy

ly000 +14
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
r5678 +118
w skali cringu 9/10
źródło: 4b440ca16258f12de7a86bd5993bf0c4
Pobierz

Потому что это было поручено.
нет нужды публиковать тексты, которые разделяют поляков.
Если ты так заинтересован этой темой, поезжай в Едвабне, а затем к руководителям этих территорий и к мэру, создай ассоциацию и действуй на её благо.
Не разжигай публично.
wiem, że siedzicie obok siebie, zgłoś go do swojego kierownika jak cie denerwuje
Nic mnie tak nie cieszy, jak to, że, powoli, bo powoli, ale jednak wypływa ona na jaw.
miejmy nadzieję, że prawda ujży światło dzienne. Jaka by nie była.