Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

#bekazpisu #polityka
źródło: temp_file2963267114866147543
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
xD
Nawrocki nie ma większych brudów? Ty trollujesz, prawda? Prawda?
No tak, bo nie robił przekrętów gdy zarządzał muzeum z nadania PiS.
@Jabby: Poprawka* Tak działa dosłownie każda propaganda.
@Thwoosto: nie, to nie to. To stanowcze i silne przeświadczenie, że za całe zło odpowiada Tusk. Rządy PO w Polsce był w czasie krachu 2008, Smoleńsk, kiedy gospodarka rosła był u władzy Pis, potem krach światowy i znów wraca PO, gospodarka rośnie od 2014 roku dzięki emigracji ( tania siła robocza z Ukrainy ) dochodzi do władzy pis, uruchamia inflację,
@Jabby: tylko do kogo koalicja ma pretensje? Służby ani nie sprawdzają tego kto takie kłamstwa i manipulację wymyśla i udostępnia, ani nie ściga tych którzy to powielają.
Jedyne co może strona demokratyczna to po prostu wymyślać podobne g0wna na pisowców i konfe z nadzieją że coś się przylepi