Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +138
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
chandler-bing +290
Tak samo kisnę jak widzę typów stojących w godzinnych kolejkach do Manikana czy innych "fancy" naleśnikarni w Warszawie.
źródło: Screenshot 2025-11-14 at 09.31.25
Pobierz

Jak k---a ogarnąć tę linię Circle z Paddington?
Po czym poznać w którą stronę ona jedzie? Gdzie wsiąść? Pytałem nawet ludzi na stacji i tak skończyłem jeżdżąc w kółko jak k---a debil
Nie miałem do tej pory problemu z żadną stacją ani linią ale to jest trochę popieprzone ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Te które jadą przez Victoria, są w przeciwną stronę. Przy czym, te które startują z Hammersmith są zawsze na wschód i jadą przez King's Cross - te które startują z Edgware Road jadą przez Victorię, w przeciwną stronę zegara.
BTW, nie da się jeździć w kółko na całej trasie. ;)
Inna opcja to obczaić na stacji, na której wsiadasz, czy masz jechać na wschód, zachód, północ czy południe i na taki peron się udać, to zawsze jest napisane na planie na stacjach.
A
Ogólnie problem był taki, że są trzy różne stacje Paddington XD Do tego dwie z nich objeżdża Circle Line więc łatwo się p---------ć
Dzięki citymapper ogarnąłem, że trzeba wejść koło Hiltona a nie na samej stacji (chociaż to tam pokazywało żółtą linię) XD
Poza tym macie bardzo fajny system!