@WinSCP: to on zmarł? Wiem ze zle nie wypada mowic o zmarłych lecz trzeba przyznać ze nauczyciel byl z niego średni. To ze sie znęcał i dawał zadania dla matematyków filozofów bardzo mnie odrzucało od niego.
W trakcie zapisów na zajęcia nazwisko prowadzącego nie było podawane w przypadku zajęć z kursów matematycznych, a było ujawniane na sam koniec zapisów. Oczywiście to dlatego, że np jego grupa pozostałaby pusta. W ten sposób "udało mi się" trafić na grupę Pietraszki, ale bardzo chciałem zaliczyć ten kurs więc udało się przepisać do innej grupy XD
Po kilku dziesięciu latach uważam ze fakt ze PWR miało takich ananasów to bylo tylko i wyłącznie zarobkowe działanie. Chodziłem do zagranicznych uniwersytetów i muszę przyznać ze tam chcą cie nauczyć a na pwr to było egzekwowanie materiału z minimalnym nauczaniem.
źródło: Duda Gandalf Balrog medal
PobierzPochwalę się, że mam jego książkę pt. "Terroryści i oszołomy" z dedykacją
W trakcie zapisów na zajęcia nazwisko prowadzącego nie było podawane w przypadku zajęć z kursów matematycznych, a było ujawniane na sam koniec zapisów. Oczywiście to dlatego, że np jego grupa pozostałaby pusta. W ten sposób "udało mi się" trafić na grupę Pietraszki, ale bardzo chciałem zaliczyć ten kurs więc udało się przepisać do innej grupy XD