Wpis z mikrobloga

Też wam raportuje wpisy xDDDD? @sawardega
Jaki to mały zakompleksiony człowieczek Haha
Zgody kiedy dasz od 10’lat czekamy #boobsman na zgody. Może jak wprowadzą tego magicznego lektora. Wtedy zaczniesz robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
WhyGuys - Też wam raportuje wpisy xDDDD? @sawardega
Jaki to mały zakompleksiony człow...

źródło: IMG_1014

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WhyGuys: tak patrząc na obrazek to 12 lat szukacie poszkodowanych? I jak wam idzie, ma jakieś sprawy założone? Łap 20 zł i leć lizac rowa boxdelowi przegrywie xD
  • Odpowiedz
  • 4
@bronze-v: jakby to była twoja matka albo córka też byś tak pisał? Ja Osobiście bym mu w łeb przylutował, ale Ty widzisz onanizacje do takiego kontentu. Pogratuluj sobie
  • Odpowiedz
@PrawdziwyGangster: ja nie jestem sprzedajna szmata zeby za 20 zł tak jak wy wszędzie bronić kogoś. Przecież wszystkie wasze wpisy to obrona tego asa i to w sposób tak żałosny że szkoda gadać XD nic dziwnego że wardege macie za geniusza jak wy 10 iq macie i wszędzie to samo bez jajeczne g---o wypisujecie. Jak wam w ogole nie wstyd, ha tfu
  • Odpowiedz
@WhyGuys: ja sobie gratuluję że mam wysrane na nich obu a wy bronicie kryminalisty za marne grosze, co wy robicie ze swoim życiem xd typ wczoraj miał konto 4 dni i 300 wpisów + broniacych baxtona xDD
  • Odpowiedz
@PrawdziwyGangster: z wami gadać to jak z retardem jakims, to pytanie tak logiczne jak to : wolałbyś obciągnąć księdzu czy staremu? Z wami nie ma, rozmowy na żadnym poziomie i tu jest problem baxtona bo nikogo z mózgiem nie zatrudni xD bo wardega nie jest bystry, to wy jesteście za głupi. Wardege można było skończyć 2 filmami ale baxton też jest na to za głupi xD
  • Odpowiedz
  • 6
@bronze-v: Ale ja nie jestem za Boxdelem po prostu beka z wilkuf wchodzących w dupke dziadkowi z lasu. Jedyne po co robił te filmy to żeby zniszczyć życie takim ludzia jak Boxdel.
Że się nie udało to już Cię boli i się tu produkujesz i wiesz co? Ma boleć :) @bronze-v
  • Odpowiedz
ale to ciebie boli przydupasie nie mnie, ty za głupi jesteś żeby na argumenty gadać i twoje wpisy mówią co innego XD więc to ty płacz dalej, z takim iq zyc jest napewno ciekawie XD cichutko siedzicie i oby tak dalej, pilnować budy
  • Odpowiedz
  • 1
@bronze-v: twój pan zaraz streama odpali i jego kontent to będzie oglądanie tego znienawidzonego boxdela chlip chlip.
Ale on by zrobił więcej wyświetleń, ale to jak lektor będzie dopiero, pamiętasz psa pająka to dopiero było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Aaaa zapomniałem, i tak czytać nie potrafisz bo pewnie w podstawówce jeszcze jesteś i masz idoli pokroju starego co z browcem po kołchozie siedzi przed tv xD
  • Odpowiedz
  • 1
@bronze-v: po prostu nie lubię Twoje guru Wardegi gdzie masz wspierającego i potulnie czekasz na filmik potem po nocach
„Ale wyjaśnił heheheh ale w sumie boobsmena to nie musi miał tylko 25 lat i dotykał 14stki, to nie to samo”
  • Odpowiedz
Zgłaszaj dalej posty dziecko, naucz się czytać bo kazał ci coś pan napisać i i powtarzasz się bez argumentów. Hau hau
  • Odpowiedz