Wpis z mikrobloga

#przegryw ostatnio mało scrolluje tag, więc nie jestem na czasie. Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tą inbą z Mandonem i akaisterne? Myślałem że oba chuopy jadą mniej więcej na jednym wózku.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Runaway28: Chłop mieszka w nowym Yorku i przegląda tag. Ja bym chyba zemdlał z wrażenia jakbym przybył na amerykańską ziemię i zobaczyl cały ten zgiełk , wieżowce i duże samochody. Co ty wogule na tagu robisz ?
  • Odpowiedz
  • 1
@MidnightCowboy: raz czułem ekscytację, kiedy przyjechałem jako mały dzieciak, minęła szybko kiedy poszedłem do pierwszej g---o roboty, wylądowałem tu z prawie zerowym angielskim zerowa dynamina i brakiem umiejętności socjalnych. Taki start w życie przytłoczy każdego. Myślisz że nie ma i tu przegrywow? Są i żyją podobnie do mnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@MidnightCowboy: nie za wiele, może nie jestem taka pierdoła jaka byłem, jednak odczucie mijającego czasu i zaprzepaszczone ,,najlepsze lata" czasami mnie dobijają. No i osobowość unikająca spowodowała że straciłem szanse ja bliższe znajomości.

@była ta g---o praca ? Jakie są kołchozy w USA ?

Pracowałem w kołchozie gdzie się anodowano aluminium, w sumie tylko wkładałem części aluminiowe na takie jakby podwieszenia, gdzie następnie ktoś inny dźwigiem zanurzał je
  • Odpowiedz