Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +7
#321685 JA NIETRZEŹWY

Właśnie do mnie dotarło, jak genialnie zostaliśmy zrobieni w balona przez wspaniały "system kaucyjny".
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
źródło: image
Pobierz

źródło: temp_file3860015054666094720
PobierzJeden oficjalny do pisania maili
Drugi spammail zalozony w 2005 roku w podstawowce
Gmail zeby szybciej sie rejestrowac w sklepach
Imie@Nazwisko.pl
Kosztuje mnie to raptem 55 PLN rocznie (utrzymanie domeny).
Jeszcze tata się pod to podczepił ;)
Tak ogólnie to używam dwóch maili oprócz tego o którym pisałem, jeden na WP.PL który założyłem za dzieciaka i jest takim spam mailem i jeszcze jest mail na gmail.com. Obydwa mają ten plus, że udało mi się ogarnąć je jako nazwisko@wp.pl i naziwsko@gmail.com (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■