Wpis z mikrobloga

@Afrobiker ja generalnie mam 3 maile pomijajac sluzbowe xD

Jeden oficjalny do pisania maili
Drugi spammail zalozony w 2005 roku w podstawowce
Gmail zeby szybciej sie rejestrowac w sklepach
  • Odpowiedz
Najprostsza metoda która stosuje od lat

Imie@Nazwisko.pl

Kosztuje mnie to raptem 55 PLN rocznie (utrzymanie domeny).
Jeszcze tata się pod to podczepił ;)
  • Odpowiedz
@Afrobiker dobrze, że ja zakładając konto gmail byłem już pełnoletni xD Chociaż w sumie nawet poprzedni mail na o2 nie miał głupiej nazwy, a zakładałem mając właśnie 14 lat. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Afrobiker: łącznie za dzieciaka założyłem chyba kilkanaście emaili, bo zaczęły się już te z-----e czasy że wszędzie na każdej stronie/forum trzeba było zakładać konto by np. widzieć posty no i by admini mogli ci potem z------ć tego mejla spamem handlując ten adres. I to nie był taki spam jak dziś że może kredycik 0,2 rrso szanowny panie tylko normalnie mejle typu "powiększ khutasa o 20cm w dwa tygodnie i rozpal
  • Odpowiedz
@Caracas: ja tak samo zrobiłem na OVH xD Ale działa tylko jak masz mało popularne nazwisko :D

Tak ogólnie to używam dwóch maili oprócz tego o którym pisałem, jeden na WP.PL który założyłem za dzieciaka i jest takim spam mailem i jeszcze jest mail na gmail.com. Obydwa mają ten plus, że udało mi się ogarnąć je jako nazwisko@wp.pl i naziwsko@gmail.com ( ͡ ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@markhausen: obecnie gmail. jest tak zajety, ze chcialem zalozyc dziecku imie.nazwisko@gmail. bez szansz, w druga strorne tez... udalo sie imie.nazwiskoROK@gmail.com
  • Odpowiedz