Wpis z mikrobloga

Wersow poleciała do fryzjera samolotem, bo i tak ten samolot by poleciał i nic by to nie zmieniło. Zmieniłoby to natężenie tego lotu. Długoterminowo może wyszłoby na dobre środowisku, że każdego roku ubywa mniej ludzi, więc nie wszystkie loty sie opłacają i można byłoby z nich zrezygnować. I b--ń boże, nie jestem jakimś świrem, żeby nie latać samolotami, ale na Boga to Wersow poleciała samolotem podciąć końcówki, ale w akcji z McDonald's była proekologiczna, bo fuj te plastikowe słomki, teraz tylko papierowe. Tutaj się aż wylewa od hipokryzji. Nie jest ekologiczna, bo lata samolotami do fryzjera. Nie jest naturalna tak ja mówi na odcinkach, bo ma multum operacji i poprawek swojego wyglądu. Nie jest żadnym autorytetem w kwestii samoakceptacji, tak jak sugeruje na odcinkach, bo co chwile sie poprawia. To jest po prostu karykaturalne.
#friz
#famemma
Wronkler87 - Wersow poleciała do fryzjera samolotem, bo i tak ten samolot by poleciał...

źródło: Screenshot_20251103_165550_Samsung Internet

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wronkler87: też zdarzyło mi się wybrać lot krajowy bo analizując ksozty i czas wyszło to na lekką korzyść, sam jesteś hipokrytą, cel podróży nie ma tu nic do rzeczy.
  • Odpowiedz
@Wronkler87: Nie pierwsza, nie ostatnia. Jest taka youtuberka GlamPaula. Kiedyś była mocno popularna i miała parę mieszkańw różnych miejscowościach i czasem kilka razy w tygodniu latała samolatami pomiędzy tymi miejscowościami bo jadąc samochodem po pierwsze zajmuje to dłużej, jest bardziej męczące a koszty mniej więcej te same. A teraz po latach kupiła dworek i stara się żyć eko, z przyrodą itp.
Dla mnie nic wielkiego, jak kogoś stać to niech
  • Odpowiedz