Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Traxa Zdania ekspertów są podzielone. W takiej sytuacji policjanci sami nie mają jednolitej instrukcji i wytycznych. Najlepiej mieć ze sobą oryginalne pudełko i receptę albo fizyczną, albo na IKP.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@EnderWiggin mi chodzi o to, jak sprawdzić jaką odmianę mi przepisał lekarz. Czy po prostu tej firmy z takimi parametrami i ja sobie mogę wybrać w aptece jaką chce odmianę? Na recepcie brak jaka odmiana, dopiero po realizacji widzę kod serii i mogę sprawdzić w necie jaka ta odmiana
  • Odpowiedz
@Traxa: zależy od apteki, ja mam ogarniętą gdzie wiem jakie są odmiany i sobie biorę jakie chcę. jak mam 15g na recepcie to np. po 5g z różnych odmian w zależności od potrzeby. a gdzie nie gdzie tylko na całe opakowania wydają.
przynajmniej z s-laba tak jest bo jak masz 22% to te wszystkie odmiany są traktowane tak samo. ale jak masz aurore deutschsland to może być problem bo są
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@onepnch @Matiis @barto521310 Widzę, że kolejna recepta to mam Four20 Pharma i od niej są dwie odmiany tego - Gorilla Agile i MAC 1. Idąc do apteki z tą receptą mogę poprosić o to lub o to, w zależności czy jest domyślne. Dobrze rozumiem?;) jutro Fenix mini + hero przyjedzie:)

@barto521310 tak, mam. Wyszło że ten mój S-Lan to Rockatar
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@onepnch Spoko, ludzie wymieniają tego Gorille Glue* (źle napisałem powyżej, klawiatura zmieniła na AGILE) zaraz po jakimś Kryptonie w rankingach. Pani powiedziała w aptece że mogę wybrać sobie u niej Gorille lub Mac 1:-)
  • Odpowiedz
@Traxa: S-lab nie ma konkretych przepisywanych odmian ten lek występuje na recepcie jako ogólny a odmiany sobie sam wybierasz w aptece na stronie budcare możesz zobaczyć jaki kod na opakowaniu ma jaka odmiana i tyle idziesz do apteki i sobie wybierasz.

Dla przykładu

Ja miałem z s-lab dwie odmiany i
  • Odpowiedz