Wpis z mikrobloga

#kiszak
Nawet mi się go żal zrobiło, bo siedzi teraz sam, w Rumunii, bez znajomych, bez baby, rumuńskiego nie zna, to nawet z sąsiadem nie pogada, zwierzęcia też nie ma...

Ale wystarczy, ze odpalę jakikolwiek klip od ziomeczkó co tutaj wrzucają, to od razu mi przechodzi. Te wyzywanie od petów, debilie itp, brak szacunku do widzów, do ludzi w ogóle...

Niech sobie gnije w tej Rumunii, życzę żeby skończył z 50 najwierniejszymi widzami gdzie będzie strimował 3 gry na krzyż.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miloszy:

Nawet mi się go żal zrobiło

szkoda w odwrotną strone to by cie tyrał przez pół godziny bo ośmielasz sie mieć inne zdanie niż on

empatia dla narcyzów socjopatów i degeneratów

man, never dont do it please
  • Odpowiedz
@miloszy: Akurat brak asymilacji w państwie do którego wyjechał na stałe to 100% jego wina, trzeba było uczyć się języka i zaznajomić się z ludźmi, kulturą etc, a nie tylko przyjechać po to, aby mniejsze podatki płacić za pracę zdalną
  • Odpowiedz
  • 12
@miloszy: Tobie robi się jego szkoda bo jesteś normalny. On by Cię j---ł jak psa że jesteś Polakiem, mieszkasz w tym biednym kraju, pracujesz jak debil na etacie i jak masz stabilna fajna pracę która lubią to jesteś nieudacznikiem życiowym.
  • Odpowiedz