Wpis z mikrobloga

Siema, niedługo będę się przeprowadzał i zauważyłem też, że nie używam ostatnio praktycznie swoich perfum. Nie chce mi się tego targać. Może ktoś chce to kupić? Ile to w ogóle jest warte? Chatgpt podaje mi ceny z kosmosu, że łącznie 1,5-2k xD Oczywiście jakby były nieużywane, ale są napoczęte, większość zużyte 25-50%. Doradzicie co zrobić? Thx

#perfumy
rumak - Siema, niedługo będę się przeprowadzał i zauważyłem też, że nie używam ostatn...

źródło: 20251101_231108

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bemo: Nie wiem. Raczej będę chciał sprzedać wszystko na raz, bo jak mam wysyłać to cała akcja się mija z celem xD Może się ktoś skusi. Tak, EDT
  • Odpowiedz
  • 0
@rumak: Mam jeszcze 212 MEN SEXY Carolina Herrera (98%, praktycznie pełny), ale nie załapało się na zdjęcie. Wrzucę jutro jakiś wpis bardziej sensowny.
  • Odpowiedz
@rumak: ile chciałbyś za tego Korloffa No ordinary?
nie wiem ile teraz chodzi, bo chyba (?) jest wycofany, a mam jeden flakonik, to się zastanawiam czy jeszcze złapię w rozsądnej cenie
  • Odpowiedz
  • 1
@loopie96: chyba jest wycofany, bo nie mogę znaleźć ceny za nowy; raczej tak jak wyżej będę chciał sprzedać cały zestaw, tylko muszę policzyć za ile + jak ktoś ma jakieś propozycje to śmiało DM, bo mam masę innej roboty i chciałbym to szybko oddać w dobre ręce
  • Odpowiedz
  • 2
(kurde, właśnie sobie zdałem sprawę, że brzmię jak naganiacz z ulicy, jakby ktoś miał wątpliwości to wszystko jest oryginalne/niekradzione/moje - kupowałem w Notino xD)
  • Odpowiedz
  • 0
@czasowstrzymywacz: też myślałem, że będzie problem ale znalazło się dwóch chętnych na całość i jeden niepewny, więc większym problemem będzie wycenienie tego. Chyba najlepiej przeliczać po cenach ze #stragan per ml po oszacowaniu? Znalazłem jeszcze Kenzo Homme 1/4 xd
  • Odpowiedz