Wpis z mikrobloga

@BROKOLINI92: Grają. Gra się dobrze trzyma. Esport tylko padł głównie bo na początku zrobili w c--j pomniejszych turniejów i nie szło ogarnąć kto gra, o jaką stawkę, a później przestali sponsorować dojazdy graczom, nagrody i takie tam. Zanim wprowadzili zmiany w standardzie z rotującymi zestawami standardowymi to po kilku latach strasznie nudno się zrobiło. Grę podniosły wlaśnie te zmiany, danie graczom jednej wybranej talii, Battlegroundy, i dość niedawno nowy typ
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko dzięki za odpowiedź. Mniej więcej co ile zmienia się meta? Patrząc na top buildy to żadnego nie jestem w stanie nawet w połowie stworzyć. Zastanawiam się czy palić karty i robić pył żeby stworzyć sobie jakiś build czy na spokojnie grać jakimś oldschoolowym buildem i dopić paczki
  • Odpowiedz
@BROKOLINI92: Jeśli chodzi o standard to co 4 miesiące jest nowy dodatek i on zawsze coś miesza w mecie. Największa zmiana jest co roku teraz z rotacją kart standardowych. Wydaje mi się, że podobnie jest z ustawką ale nie jestem pewien, tam nie ma typowego standardu i dodają i wycofują "klasyczne" karty co sezon.
  • Odpowiedz