Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +189
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +17
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

Na nagraniu zajmowany przez ukraińskich żołnierzy dom.
#ukraina #wojna #rosja #wideozwojny #drony
źródło: obraz
Pobierzbtw.
@JemKredki1983: że co że nacjonalizm już też jest zły? WTF. To już wyłącznie komunizm dopuszczalny?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sweet-Jesus
Bo p0lskie władze (zarówno PiS jak i PO) ignorowały mainstreamizację banderyzmu na Ukrainie. Wbrew temu co twierdzisz wzrost popularności flagi UPA jest z tym skorelowany,np.:gdy Ukraińcy odbili Izium to ulice Puszkina czy Gagarina przemianowali na Bandery i Szuchewycza.
Piękny fikoł. A fińskie
źródło: 250831-finland-air-force-cc-1209a-da505d
Pobierz@Polankowicz
Prędzej gruziński neonazista, brazylijski neonazista i kanadyjski neonazista xD
Pisałem już że nawet przy uwzględnieniu ciemnych stron to Piłsudskiemu
@SpokojnyPan
Obawiam się że to prędzej @Sweet-Jesus zbił poziom z postowania wartościowych informacji na temat energii atomowej do wrzucania niemal wyłącznie "gruzowania kacapów" z komentarzami w stylu "do porannej kawusi", niczym najwięksi odklejeńcy tagu #ukraina. Nie wiem skąd taka gorliwość, może dlatego że jeździ do Czarnobyla i jakby napisał coś negatywnego na temat Ukrainy to SBU mu zabroni wjazdu? xD
@Fennrir: jezdzi pomaga tym ludziom, napadnietym przez ruskich, moze dlatego. Zacznij trochę myśleć zanim zrobisz gowno z dyskusja przez swoja malostkowosc.
@SpokojnyPan
Są mimo wszystko osoby które jeżdżą z pomocą na Ukrainę, ale jednak nie wypisują (graniczących z psychopatią) komentarzy o piciu kawusi czy herbatki do filmów na których ludzie (nawet jeśli żołnierze agresora) giną od dronów. Nie ja tu zaniżam poziom.
źródło: obraz
PobierzA co do „mainstreamizacji” to raczej mamy do czynienia
@Sweet-Jesus
Źródłem symboliki jest nadal UPA. Co najwyżej to można tłumaczyć jak koszulki z Che Guevarą,że dla noszącego to jakiś symbol rewolucjonizmu/"walki o wolność",ale nie zmienia to tego że tło nadal jest nieciekawe.
Lansowanie Bandery,Szuchewycza i UPA