Wpis z mikrobloga

PIE*DOLE czemu polska, czemu akurat tutaj się musiałem urodzić a nie w Szwajcarii, nie ku*wa to musiała być akurat polska, jeszcze w warszawie która jest atrakcyjna tylko dla tych co urodzili się na zadupiach, jakiego to pecha trzeba mieć by tu trafić, nienawidzę tego, tak bardzo tego nienawidzę że nie mogę myśleć ani spać dluzej niz 4 h by sie nie przebudzać i zadawać sobie pytania „czemu polska” móglbym reszte chu*owych zdarzeń przeboleć gdyby życie miało miejsce w takiej Szwajcarii ale taki wał, polska i jeszcze bądź wdzięczny ze mozna tyrać na nierobów a samemu dostawać tylko podwyżki cen życia #przegryw
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@staryhuop0 ze Skandynawskich to bym Danie wolał ale tak to też bym nie pogardził, jednak z tych trzech co wymieniłeś to wydaje mi się ze Norwegia bylaby najbardziej atrakcyjna ale to tylko moje odczucie
  • Odpowiedz
@Zmorka 1. To ze gdzies jest gorzej nie znaczy że mam się cieszyć ochłapem
2. Z taką narodowością to byłbym ustawiony na zachodzie a jako polak to moja zaplatą bylaby praca co najwyzej
  • Odpowiedz
@majk-kampi wszystko co zarobie wydaje na życie poza tym nie bede owijac w bawełne, jestem wybitnym debilem i nie jestem w stanie nauczyć sie żadnego obcego języka, prawa jazdy tez nie jestem w stanie zrobic, generalnie polska to kraj dla: silnych i utalentowanych osób albo dla tych co urodzili się we wpływoej rodzinie, ja nie zaliczam się do żadnej z tych grup, ten post wynika nie z jakiejs próby znalezienia rozwiązania
  • Odpowiedz
@hatsune_miku1993 tez widzialem tego mema. Już wolałbym byc hindusem bo nie są tak spaleni na zachodzie jak polacy, wieksze szanse na socjal i na znalezienie pracy, poza tym tez gdyby mialo dojsc do hipotetycznej czystki etnicznej to bylbym bezpieczniejszy
  • Odpowiedz
@Porobiony420 urodziłeś się w stolicy topki krajów i twierdzisz że przgrałeś życie.... troche odklejka ale nie twoja wina. co ci się nie podoba w polsce/warszawie? możesz na pw podbić jak wolisz, z chęcią o tym porozmawiam
  • Odpowiedz
@bodziak123 doceniam ale podziękuje, moje niezadowolenie z obecnej sytuacji jest wynikiem zwykłego zaniedbania i lenistwa, owszem marudzę i pewnie jeszcze nie raz będę, mimo że mój wpis brzmi jak balansowanie na skraju szaleństwa to jest to nadal wpis w internecie, do których lepiej podchodzic z dystansem, czasem sie mozna wymienić poglądami, dowiedzieć czegos nowego albo poobrzucać się błotem i humor mniej gorszy
  • Odpowiedz