Wpis z mikrobloga

#randomanimeshit #anime #figurki #figurkianime #hobby #bocchitherock #hitorigotou #ryouyamada #nijikaijichi

Miesiąc temu @niewiadomocowscenariuszujest wysłał taką ładną Yukino to się wreszcie zdecydowałem na te z Bocchi 1/7 od Good Smile Company co się czaiłem na nie od roku. Ikuyo Kity nie ma bo ma być dopiero pod koniec listopada a i tak by się na półce nie zmieściła ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

JatuArmy - #randomanimeshit #anime #figurki #figurkianime #hobby #bocchitherock #hito...

źródło: Trytytka

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@DarkMi: Pop Upy Zwykłe są mniejsze ok. 17/18cm i mają plastikową podstawke. Te są skalowe 1/7 ok. 25/26cm. Są jeszcze większe PopUp L'ki 24cm. Jak chcesz mogę Ci porównanie wysłać bo mam z obydwu serii.
  • Odpowiedz
@JatuArmy: dzięki, dzięki - po prostu byłem ciekaw bo na zdjęciu nie było za bardzo niczego co mogło by służyć za odniesienie do skali i nie byłem pewien.
  • Odpowiedz
  • 2
@DarkMi: Myślałem, że ta płyta winylowa z tyłu to dobry odnośnik ale tak w sumie średnio wyszło. Tu masz lepiej pokazane xd Na środku Pop Up Aqua Standard rozmiar z Konosuby, ta podstawka wysoka jest bo też inaczej figurke się mocuje - w Pop Upach masz na nodze walec z PCW tak jak figurka który wbijasz w podstawke a w tych skalowych masz metalowy szpikulec który wchodzi w nogę figurki
JatuArmy - @DarkMi: Myślałem, że ta płyta winylowa z tyłu to dobry odnośnik ale tak w...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@DarkMi: Figuya z Niemiec a teraz jeszcze Vendiloshop z Włoch zamówiłem Kite to się zobaczy. Wyszły taniej niż używane na Amiami dodatkowo nie uwzględniając importu i kosztów wysyłki a takie ceny DHL z Japonii to chyba ich do reszty powaliło. Darmowa wysyłka z Figuyi akurat bardzo spoko, wiadomo Niemcy DHL Deutsche Post to w sumie luksus a i szybko się uwineli (robiłem przy transporcie takich rzeczy to akurat muszę ich
  • Odpowiedz