#przegryw @HuopWsiowy Chociaż że byłeś na czarnej liście, to wybaczam ci twe winy wobec mnie i liczę na to, że miłosierny Bóg również ci wybaczy. Świeć Panie nad jego duszą. Spoczywaj w pokoju. Żal ściska serce na wieść o odejściu chłopa. Dziś już nawet nie pamiętam za co trafiłeś na czarną, ale dziś z niej cię uwalniam i nie przytrzymuje dłużej twej duszy na tym padole łez. Skłoniło mnie to do refleksji, jutro przejrzę czarną i odblokuję niektórych chłopów, gdyż życie tagowe jest zbyt krótkie, żeby się na siebie gniewać. RIP
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
@HuopWsiowy Chociaż że byłeś na czarnej liście, to wybaczam ci twe winy wobec mnie i liczę na to, że miłosierny Bóg również ci wybaczy. Świeć Panie nad jego duszą.
Spoczywaj w pokoju.
Żal ściska serce na wieść o odejściu chłopa.
Dziś już nawet nie pamiętam za co trafiłeś na czarną, ale dziś z niej cię uwalniam i nie przytrzymuje dłużej twej duszy na tym padole łez.
Skłoniło mnie to do refleksji, jutro przejrzę czarną i odblokuję niektórych chłopów, gdyż życie tagowe jest zbyt krótkie, żeby się na siebie gniewać.
RIP
Komentarz usunięty przez autora