Wpis z mikrobloga

Wydaje mi się, że zbyt duże pociski idą na Kasię od Rolanda. Wiadomo, że magia montażu i co będą chcieli to nam pokażą, ale na kamerach mamy dopiero drugą taką sytuację: najpierw gotowanie jajek, podczas którego chłop prawie pod stół wszedł aby nie dokonać wyboru, co w sumie wszystkich zdziwiło. Teraz kolejna sytuacja wymyśla sobie durne gry zamiast się skupić na kandydatkach, za chwilę będzie ciuciubabka. No do ku*wy nędzy, synek ma prawie 40 lat. Do tego pewnie za kamerami widzi się rzeczy, które dodatkowo to potęgują, jak np.: mama mu ubiera skarpety i rajtuzy, czy coś takiego XDDD
Ja i tak się dziwię, że Kasia się odpaliła tak późno, bo jak on nie potrafi podjąć decyzji to za chwilę w 3 zostaną na tym gospodarstwie.
Nie dziwię, się że chcą na nim wywołać presję i jakąś odpowiedzialność.

#rolnikszukazony
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Karnyfejs: problem jest taki, ze on tych dziewczyn nawet nie chce poznać, jakby zamiast tych dziewczyn stały słupy z pustaków to roland zachowywał sie tak samo. wygląda to tak jakby mamusia powiedziała mu, że słuchaj synek na wsi mówio żeś gej, idź wiec do programu utrzesz wszystkim nosa. okazało sie, ze przyniosło to efekt odwrotny bo tylko spotęgowało to wrażenie, że roland jest inne orientacji, ale że produkcja nie ma
  • Odpowiedz
@Karnyfejs: no w końcu ktoś to napisał, bo psy wieszaliście na Kasi, że desperatka pod ścianą, a Rolek to jej ostatnia opcja na rodzinę blablabla. owszem zachowała się nazbyt emocjonalnie z tym płaczem przed kamerami, można było rozegrac to z podniesioną głową, zgrillować typa, trzasnąć drzwiami i wyjechać. ale bierzcie, że nie wiemy co tam się stało, może między nimi byla jakaś rozmowa, może nawet kłotnia i dlatego oan była
  • Odpowiedz
@Karnyfejs: są dwa wyjścia, albo pedau, albo osobowość błota. Osobiście stawiam na to drugie. Rolandzik wydaje się mało interesujący wewnętrznie. Męskości za grosz, nie potrafi podjąć decyzji mimo, że powinien jako gospodarz. Dla mnie to on jest taką c×pką bez własnego zdania, bo jego zdanie trzyma pod kluczem jego mamusia. Kasia się wk×rwiła jego unikami, więc wyszła na psuja "dobrej zabawy". Reakcja rolandzika też wymowna: zdenerwował się, że wymusza na
  • Odpowiedz