Wpis z mikrobloga

Mirki polećcie proszę jakiś niedrogi lokalizator GPS, który mogę ukryć w towarze pod chmurką. Przez kilka tygodni coś tam będzie sobie leżało bez większej ochrony. Jest monitoring, ale pomyślałem, że mogę spokojnie ukryć coś niewielkiego w jednym z elementów, żeby możliwie szybko wiedzieć jeśli się przemieści. Te tanie pestki oparte o inne urządzenia odpadają.
#gps #technologia #gpstracker
Frugos - Mirki polećcie proszę jakiś niedrogi lokalizator GPS, który mogę ukryć w tow...

źródło: gps

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Bro — jasne. Krótko i na temat: poniżej masz 3 realistyczne, tanie opcje plus praktyczne wskazówki (SIM, akumulator, ukrycie, ustawienia), żeby urządzenie faktycznie przeżyło kilka tygodni pod chmurką i dało Ci szybki alert jeśli się ruszy.

Szybkie rekomendacje

TKSTAR / TK905 (magnetyczny „pestkowy” tracker GSM/GPS) — tani, popularny, duża wbudowana bateria (wersje 5000–10000 mAh w zależności od modelu), tryby oszczędzania energii i powiadomienia o ruchu. Dobry kompromis cena / czas pracy, łatwy do ukrycia
  • Odpowiedz
  • 1
@Obruni: No Mireczku, ale mi teraz zaimponowałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Serdecznie dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. tego TKSTAR już właśnie wyczaiłem i wydaje się super na moje potrzeby, ale jest odrobine za duży aby go wsadzić tam gdzie chciałem. Towar jest w 100% mój. Po prostu obawiam się złomiarzy lub ludzi, którzy uznają, że będzie to wyglądało dobrze na ich działce. Tak czy śmak - coś
  • Odpowiedz