Wpis z mikrobloga

Oto Paweł Stolarczyk który życzył mi śmierci w męczarniach za napisanie że Ukraina nie jest naszym wrogiem. Jego całe konto to w 100% wulgarne obrażanie ukraińców dosłownie w każdym poście i sianie dezinformacji. Szczerze mówiąc najpierw nie byłem pewny czy to on i zagrałem va banque ale reakcja potwierdziła mi że to dobry traf bo na fb publikuje podobne treści xd nie wiem jak można pisać takie rzeczy jak ten socjopata podpisując się nazwiskiem. Rozumiem jeszcze potrollować albo czasem coś napisać bardziej emocjonalnie/kontrowersyjnie ale tutaj typ pluje jadem 24/7 z jakiś irracjonalnych powodów
#polskieonuce
sperg44 - Oto Paweł Stolarczyk który życzył mi śmierci w męczarniach za napisanie że ...

źródło: temp_file6186278827594361777

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 40
@Schwarzfahrer

większego frajerstwa nie widziałem

Nie no wiadomo niech chłop życzy mi śmierci w męczarniach bo napisałem że nie należy nienawidzić jakiegoś narodu a ja mam siedzieć d--a cicho. Jakby poszło o zwykłą sprzeczkę o sprawy prywatne albo nwm o jakąś pierdołe gdzie chciałbym mu dosrać bo go nie lubię to rozumiem ale tutaj chłop ewidentnie olewa moje łaskawe prawo by mi ktoś nie życzył śmierci w męczarniach bez powodu xd
  • Odpowiedz
  • 36
stawiasz jego pracodawce w roli pana życia i śmierci

@Schwarzfahrer: nie wiem dokładnie co masz na myśli
jeżeli to że wyleje typa i zostanie bezrobotny - on życzy gorszych rzeczy ukraińcom i nie ma takich rozterek moralnych więc chyba jest gotowy na to poświęcenie i był na to gotowy gdy pisał te wpisy pod swoim nazwiskiem

jeżeli to że pracodawca nic nie może zrobić - możliwe że ma u siebie
  • Odpowiedz
  • 1
@UberWygryw: myślałem o tym żeby się już poświęcić jednakże tak jak wyżej pisałem - napisał "obyś zszedł w męczarniach" i dopisał "na schodach". Ale o ksenofobie może by poszło
  • Odpowiedz
a dwa co pracodawca ma niby zrobić xD

@Schwarzfahrer: zdecydować czy chce aby jego firma kojarzyła się z ruskim p----------m

Typ jest zatrudniony na jakimś magazynie albo innej kurierce więc w tym przypadku pracodawca położy na to lachę, ale jakby był kucharzem w jakiejś knajpce której można byłoby łatwo narobić syfu na fanpage'u to mógłby dostać zjebe
  • Odpowiedz
  • 3
kucharzem w jakiejś knajpce której można byłoby łatwo narobić syfu na fanpage'u to mógłby dostać zjebe

@malinq: o to mi też chodzi bo typ w pracy mógłby na codzień mieć doczynienia z ludźmi i ch-- wie co takiemu świrowi trafi do łba jak będzie ukraińcowi żarcie podawał xd ale jak to jakiś dhl albo cos w tym stylu to oleje to bo tutaj faktycznie nic sie nie stanie
  • Odpowiedz