Aktywne Wpisy

wykop +10
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz
MonazoPL +62
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz

#polskieonuce
źródło: temp_file6186278827594361777
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: temp_file6929170625350230920
PobierzKomentarz usunięty przez autora
raz, że większego frajerstwa nie widziałem, a dwa co pracodawca ma niby zrobić xD
Nie no wiadomo niech chłop życzy mi śmierci w męczarniach bo napisałem że nie należy nienawidzić jakiegoś narodu a ja mam siedzieć d--a cicho. Jakby poszło o zwykłą sprzeczkę o sprawy prywatne albo nwm o jakąś pierdołe gdzie chciałbym mu dosrać bo go nie lubię to rozumiem ale tutaj chłop ewidentnie olewa moje łaskawe prawo by mi ktoś nie życzył śmierci w męczarniach bez powodu xd
stawiasz jego pracodawce w roli pana życia i śmierci, a c---a może on tak na prawdę
@Schwarzfahrer: nie wiem dokładnie co masz na myśli
jeżeli to że wyleje typa i zostanie bezrobotny - on życzy gorszych rzeczy ukraińcom i nie ma takich rozterek moralnych więc chyba jest gotowy na to poświęcenie i był na to gotowy gdy pisał te wpisy pod swoim nazwiskiem
jeżeli to że pracodawca nic nie może zrobić - możliwe że ma u siebie
Komentarz usunięty przez autora
Donosik do prokuratury o grozby karalne jakos go uspokoi.
Pracodawce zawsze trzeba informować ze ich pracownik ma problemy psychiczne.
@Schwarzfahrer: zdecydować czy chce aby jego firma kojarzyła się z ruskim p----------m
Typ jest zatrudniony na jakimś magazynie albo innej kurierce więc w tym przypadku pracodawca położy na to lachę, ale jakby był kucharzem w jakiejś knajpce której można byłoby łatwo narobić syfu na fanpage'u to mógłby dostać zjebe
@malinq: o to mi też chodzi bo typ w pracy mógłby na codzień mieć doczynienia z ludźmi i ch-- wie co takiemu świrowi trafi do łba jak będzie ukraińcowi żarcie podawał xd ale jak to jakiś dhl albo cos w tym stylu to oleje to bo tutaj faktycznie nic sie nie stanie
Nie ważne co późnej napisal. Wazne ze poczules ze grozil ci śmiercią.