Darmozjady scrummasterzy, menadżerowie wyrzuceni do hasioka. To mnie sie podoba. Jednak co długonosy to długonosy, wie jak zoptymalizować proces i zwolnić balast
@KMDZ: Zuck pewnie boi się powtórki z Metaverse i widząc jak konkurencja odjeżdża, stwierdził, że trzeba trochę wychłostać typów których zatrudnił za gruby hajs żeby gonić Google i OpenAI. Llama to chyba nawet nie jest za bardzo używana poza Meta, może z wyjątkiem uniwerków i startupów z racji tego, że jest open source.
@jacas: no i dobrze, niech chłosta, w końcu są klientami amd, wiec lepiej zeby spieli dupe i rozwijali swoje zabawki, a my na tym zarobimy na amd( ͡°͜ʖ͡°)
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Rozczarowali-Marka-Zuckerberga-Do-zwolnienia-600-osob-9029688.html
Darmozjady scrummasterzy, menadżerowie wyrzuceni do hasioka. To mnie sie podoba. Jednak co długonosy to długonosy, wie jak zoptymalizować proces i zwolnić balast