Wpis z mikrobloga

O TU To mój track, nie zniszczcie mnie tylko proszę, tworzę tą muzykę właściwie do szuflady, jako terapię, dla najbliższych znajomych, na użytek własny, z zamiaru nie ma brzmieć jak ta dla dużych wytwórni, pragnę aby moje produkcje były postrzegane jak te na początku istnienia house i techno, robione w domowym studio dla innych zapaleńców. Po prostu bardzo chce się podzielić tym i innymi utworami, może kiedyś, jeśli ktoś by chciał.
#muzyka #muzykaelektroniczna #mirkoelektronika #tworczoscwlasna #tworzeniemuzyki #produkcjamuzyki i tak trochę #house
bergero00 - O TU To mój track, nie zniszczcie mnie tylko proszę, tworzę tą muzykę wła...
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

z zamiaru nie ma brzmieć jak ta dla dużych wytwórni

@bergero00: no i to jest prawidłowe podejście, elektronika to nie mainstream i im ma odleglejsze od niego brzmienie tym lepiej. Nuty które opierają się na aktualnie popularnych trendach i kliszach się najszybciej starzeją.
  • Odpowiedz
  • 0
@bscoop: Odnoszę wrażenie że ludzie wymagają od produkcji dzisiaj brzmienia wręcz sterylnego i nie rozumieją zamysłu brzmienia typu "home studio", gdzie kiedyś, za czasów nielegalnych rave'ów, prawie wszystkie tracki miały taki vibe.
  • Odpowiedz