Aktywne Wpisy

iErdo +200
#cdprojektred za to was kuwa nie szanuje, sprzedajecie merch tak drogi, okej, to jeszcze pół biedy, i tak nikt tego nie kupi, ale co ciekawsze te rzeczy są tańsze po przełączeniu się na USA XD A ceny dostawy oczywiście to jakieś 60 zł bo wysyłka z Austrii, ebać was
Wiedźmin ma ogromny fandom w Polsce, a sklep wyniesliscie za granicę, brawo, chce poznać tego geniusza co na to wpadł XD
Wiedźmin ma ogromny fandom w Polsce, a sklep wyniesliscie za granicę, brawo, chce poznać tego geniusza co na to wpadł XD
źródło: Screenshot_20260117_135833_Chrome
Pobierz
Soothsayer +45
źródło: 1000002786
Pobierz

źródło: temp_file553321265014911004
Pobierzpodoba mi się ta wymiana zdań między mirasami, kropka w kropkę jak konflikt między różnymi skrzydłami feminizmu a propos prostytucji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@H_Moody: No to sam widzisz, że jest różnica między pierwszym "nikomu nie szkodzi" a tym, co teraz napisałeś - ja tylko do tego się odnosiłem ¯\(ツ)/¯
@H_Moody: i słusznie, tym bardziej utrudnia to pracę stręczycielom.
@new-object: Ziomek, to jest zjawisko wiele wieków starsze niż biblia.
No ale rozumiem, że dla ciebie wyznacznikiem moralności jest Księga Ulicy, która mówi jasno XD.
@MiedzygalaktycznyMors: o to, to to :) W tej sprawie tak, księga ulicy podziela moje zdanie :) Lub odwrotnie.
@H_Moody: jako "społeczeństwo" ewidentnie rozumiesz samych mężczyzn ;)
@Marysiabaton: i to mi się podoba, i o to chodzi! :)
Aż jestem zdziwiony, że są tutaj tak odmienne zdania na ten temat. Moja bańka została brutalnie przebita.
Ale jeśli o mnie chodzi - to może nie piętnuje, bo każdy ma swój rozum. Ale po prostu nie akceptuje i nie normalizuje. Staram
źródło: image
Pobierz@new-object: na wypoku one chyba pochodzą po prostu od klientów prostytutek. U części feministek imo to zapalenie mózgu powodowane woke, no ale temat jest na tyle sliski i filozoficzny momentami, że będą się spierać do końca świata hehe
@Marysiabaton: czasem myślę, że macie tam w femistycznych grupach konie trojańskie, które robią wszystko by was ośmieszyć. To, że walczycie o własne prawa, to nie oznacza, że należy walczyć o