Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +303
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

Już ponad 100 akcji na wykopie, z czego większość nt. psów? Checked.
Wymyślanie historyjek z d--y, żeby robić gównoburzę? Checked.
Narzekanie jakie to kobiety są głupie? Checked.
Atakowanie Tuska? Checked.
Klasyka xDD
#psy #psiarze #bekazprzegrywow #bekazpodludzi #takaprawda
źródło: 221622364
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: Frustraci
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@mrcake: Nie nazywaj bycia toksycznym przegrywem walką, choćby z szacunku dla tych którzy faktycznie działają w kierunku realnych zmian prawnych.
Komentarz usunięty przez moderatora
psy nie gryzą ludzi w polsce bo pacan znalazł zielonkę na wykopie xD
1. Są ludzie co mirkują bez konta - często po latach, banach, kasacjach konta;
2. Jak zobaczą temat, który ich osobiście rusza to zakładają konto;
3. Duża aktywność po wejściu w portal to nic dziwnego.
Zresztą co tym sugerujesz? Że
@murdoc: jakbyś miał IQ przekraczające 50, to zrozumiałbyś przekaz. A tak niestety - jak dumnie pokazujesz - rozumiesz mniej niż mój pies xD