Właśnie na plaży w Barcelonie byłem świadkiem jak jedno psiecko rzuciło się na drugie i zaczęło gryźć aż drugi piszczał jak zarzynane prosie. Psiegryw skutecznie odwołał swojego pimpka po 30 sekundach(xD) i nie było żadnej interakcji między właścicielami, żadnego przepraszam ani nic. Nie wspominając, ze na tej plaży jest zakaz wprowadzania psów. #psiegryw #psiarze
Nie wspominając, ze na tej plaży jest zakaz wprowadzania psów
@m76859: Pragnę zauważyć, że rzeczywiście na hiszpańskich plażach są takie zakazy, a u nas w miastach jak się tak teraz zastanawiam, dawno nie widziałem znaku "zakaz wprowadzania psów", dużo częściej "zwierzęta mile widziane".
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
@m76859: Pragnę zauważyć, że rzeczywiście na hiszpańskich plażach są takie zakazy, a u nas w miastach jak się tak teraz zastanawiam, dawno nie widziałem znaku "zakaz wprowadzania psów", dużo częściej "zwierzęta mile widziane".